Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικές επιχειρήσεις ...

Τι δηλώνει στo thebest.gr o εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Ιγνάτιος Τριανταφύλλου

Με συνεχείς επιχειρήσεις η αστυνομία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα ,η οποία τις περισσότερες μορφές παίρνει τη μορφή κλοπών και διαρρήξεων. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ οι δείκτες το 2014 σημείωσαν πτώση σε σύγκριση με το 2013. Σε δήλωσή του στο thebest.gr o o εκπρόσωπος  τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδα , Αστυνόμος Β΄΄ Ιγνάτιος Τριανταφύλλου επισημαίνει:

 

"Με επιτυχία συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την μείωση της εγκληματικότητας στη Δυτική Ελλάδα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, με μείωση σε όλους τους δείκτες εγκληματικότητας.

Ειδικότερα , συνεχίστηκε και το 2014 η μείωση στους δείκτες εγκληματικότητας της Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του οποίου, σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, σημειώθηκαν84 ληστείες, τελεσμένες και σε απόπειρα, έναντι 106 το έτος 2013, με τη μείωση να αγγίζει το 21%, ενώ πτωτική τάση παρουσίασαν και οι κλοπές οι οποίες μειώθηκαν από 6076 σε5318 παρουσιάζοντας μείωση κατά 12,44 %..

Ο γενικότερος επιχειρησιακός σχεδιασμός για τη μείωση της εγκληματικότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του οποίου  πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200 στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, στους τρείς νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και το φιλότιμο  του Έλληνα Αστυνομικού, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες αυτής της επιτυχίας.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα  χωρίς τη βοήθεια της κοινωνίας, χωρίς τη βοήθεια των πολιτών που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στο έργο μας και θα ήθελα εκ μέρους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας  να τους ευχαριστήσω".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις