Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νατάσα Ράγιου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζονται σε παράσταση της Πέμης Ζούνη

Νατάσα Ράγιου και Βασίλης Παπακωνσταντίν...

"Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein"

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Νατάσα Ράγιου εμφανίζονται  μέσω βίντεο στην θεατρική παράσταση -πολιτική σάτιρα που "Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein".  Η συγγραφεας Εμμανουέλα Αλεξίου, φίλη της κυρίας Ράγιου, της ζητησε να υποδυθει μια άνκοργουμαν που αναγγγελει με εκτακτο δελτιο ειδησεων, στην αυγη του 2021, ενα νεο που θα αλλαξει την ιστορια της Ελλαδας!! Το γυρισμα εγινε στα στούντιο ειδησεων του ΣΚΑΙ με την βοηθεια του Σταμάτη Μαλέλη και του Κυριάκου Ντούμου.

Έχετε αναρωτηθεί πως θα είναι η πολιτική κατάσταση της χώρας το 2020; Αν όχι η «Απελευθερωτική οργάνωση “Klein Mein”» έρχεται για να σας μεταφέρει στο μέλλον μέσα από μια μουσική κωμωδία με στοιχεία πολιτικής σάτιρας που γράφει η Εμμανουέλα Αλεξίου και η Μάρω Μπουρδάκου.

Ο θεατρικός χώρος της Πέμης Ζούνη El Convento Del Arte, στο Μεταξουργείο, φιλοξενεί την παράσταση "Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein" απο 3 Φεβρουαρίου και καθε Δευτέρα και Τρίτη.

To 2020, μετά από 14 πολιτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα χέρια των Γερμανών. Η τρόικα έχει εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στην Αθήνα, δίπλα στο El Convento Del Arte, ενώ στην εξουσία βρίσκεται ο ηγεμόνας Κλάους Φον Χίπστερ.

Η απελευθερωτική οργάνωση “Klein Mein” κι ο αρχηγός της, αναλαμβάνουν δράση. Χρησιμοποιώντας ως «Δούρειο Ίππο» το μαγαζί, οργανώνουν το σχέδιο απελευθέρωσης από το γερμανικό ζυγό. Οι ιδιοκτήτες, οι φίλοι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού αναλαμβάνουν να το εκτελέσουν. Όμως, από ένα λάθος, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Και τότε, στην αυγή του 2021, οι ήρωες, τολμώντας την υπέρβαση, τελικά κάνουν την έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη

Παίζουν: Εμμανουέλα Αλεξίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Βαλέρια Κουρούπη, Θάνος Λέκκας, Αγνή Χιώτη και ο Γιώργος Χρανιώτης .

Γκεστ σταρ: Νατάσα Ράγιου- Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight