Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος από τον Γρηγόρη Κοντοδήμο

Απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος ...

"Το αποτέλεσμα των εκλογών στο νομό μας δεν ήταν αυτό που ευχόμασταν και περιμέναμε"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Γρηγόρης Κοντοδήμος αναφέρει τα εξής:

"Μετά το πέρας μιας σύντομης, αλλά επίπονης και σκληρής προεκλογικής περιόδου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά εκείνους που μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να μου εμπιστευθούν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην πατρίδα μου, την Αχαΐα.

Στο ασφυκτικό χρονικά περιθώριο των 15 ημερών που είχα στη διάθεσή μου έπραξα το ανθρωπίνως δυνατό, ίσως και κάτι περισσότερο. Επέλεξα να μην επαναλάβω τις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας με τους πολίτες.

Δεν προχώρησα σε συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία και καφενεία, όπου οι ψηφοφόροι περισσότερο ακούνε προκατασκευασμένους λόγους κι εύκολες υποσχέσεις δεν απέστειλα σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν απευθύνθηκα σε συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Προτίμησα να πάω πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, μαγαζί-μαγαζί σε όσες περισσότερες πόλεις και χωρία είχα το χρόνο να το κάνω, προσπαθώντας να ακούσω και να εκφράσω μέσα από την πολιτική μου παρουσία τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων του Νομού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους συμπατριώτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους. Και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Πέρα από τη μεγάλη τιμή, μου δημιούργησαν και μια σημαντική υποχρέωση. Υποχρέωση να είμαι από την επόμενη μέρα των εκλογών παρών και να εκφράσω την εντολή αντιπροσώπευσης που μου έδωσαν στο πολιτικό προσκήνιο της περιοχής και του νομού μας. Να είναι σίγουροι ότι θα ανταποκριθώ πλήρως.

Φίλες και φίλοι,

Το αποτέλεσμα των εκλογών στο νομό μας δεν ήταν αυτό που ευχόμασταν και περιμέναμε. Τούτες τις δύσκολες ώρες δεν πρέπει να περισσέψει η εσωστρέφεια. Οφείλουμε να αναλύσουμε με ψυχραιμία κι αυτοκριτική το μήνυμα που μας έστειλαν οι συμπατριώτες μας. Και με αδιαπραγμάτευτη ΕΝΟΤΗΤΑ να προχωρήσουμε στη νέα εποχή για να φέρουμε τη ΝΔ στην Αχαΐα και πάλι στη θέση που τις αξίζει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις