Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διπλό της Ξάνθης μέσα στην Λιβαδειά

Διπλό της Ξάνθης μέσα στην Λιβαδειά

Με 1-2 επικράτησαν οι ακρίτες του Λεβαδειακού

Αυτή στη Λιβαδειά ήταν μόλις η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη, ωστόσο, πέρα για πέρα σημαντική, μια και οι ακρίτες έφτασαν τους 31 βαθμούς και είναι πλέον κοντά στην πεντάδα.

Ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το τρίποντο και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός υπό το βλέμμα Πουλίδο κατέστη ανέφικτο να τσιμπήσει έστω τον βαθμό, μένοντας από το 39' με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του Ζίτο. Οι Βοιωτοί, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Γιάννης Στάθης, πάλεψαν για να πάρουν κάτι θετικό, ισοφάρισε με τον Βούκσεβιτς, αλλά ο Καπετάνος με εξαιρετικό πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ξανθιώτες και εντέλει τη νίκη.

Γκολ: Βούκσεβιτς (49') - Γκομσί (29'), Καπετάνος (59')

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τομάς, Μιλιάζες, Ζίτο, Πίντερ (56' Γκόμεζ), Βούκσεβιτς, Μπουσταμάντε, Μιλοσάβλιεφ (51' Γιακουμάκης), Σοτέλο (73' Κατίδης).

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Κομεσίδης, Γκομσί, Φλίσκας (46' Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Φερνάντεθ (57' Λουσέρο), Κλέιτον, Μπέλιτς, Καπετάνος (70' Σολτάνι)

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports