Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αναστασιάδης: "Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά"

Αναστασιάδης: "Έχω εμπιστοσύνη στην...

Δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό . «Εγώ έχω την ευθύνη», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Παράλληλα τόνισε τη βεβαιότητά του πως στο τέλος η Παναγιά δεν θα εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ρωτήθηκε:

Για το κακό αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο το πρώτο ημίχρονο, τι λέτε ;

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε νωθρά δεν βάλαμε τα πόδια μας, συν το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο εκνεύρισε την ομάδα μου. Σήμερα είναι μια κακιά ημέρα για όλους μας, Δεν πήγε τίποτα σωστά. Ακόμη κι όταν η ομάδα ισοφάρισε, έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Για όλη αυτή την εικόνα η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στα παιδιά πιο πολύ στην Παναγιά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και τα παιδιά ακόμη. Είναι ενδεικτικό το πώς πάει η ροή του παιχνιδιού».

Στο πρώτο ο ΠΑΟΚ γλύτωσε από άλλες ευκαιρίες ;

«Ήμασταν κακοί, αν βλέπετε πως ξεκινά οι φάσεις,. Μας κάνουν τρείς φάσεις από αριού. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Έχεις φάσεις που δεν μπορούμε να βάλουμε στα δίχτυα. Είναι κι πολλά πράγματα που δεν πήγαν καλά., Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Αν συνεχίζαμε να ήμασταν άσχημοι στο δεύτερο ημίχρονο, θα λέγαμε πως κάτι άλλο έφταιγε., Ήταν ωραία, όχι καλή, αν ήταν καλή θα κέρδιζε».

Πιστεύετε ότι μπορεί να αναστραφεί;

«Έχω εμπιστοσύνη και στην Παναγιά και στα παιδιά. Και ο Ολυμπιακός ήταν πίσω και μας πέρασε. Εμείς ήμαστε εδώ για τα δύσκολα όχι για τα εύκολα. Και το αποτέλεσμα, Το σχέδιο είναι άλλο από πάνω, πιστεύω ότι τον Μαιο θα ήμαστε καλά».

Ο Μακ;

«Ο Μακ είχε ένα τραυματισμό στην διάρκεια της εβδομάδας και λόγω του ότι το γήπεδο ήταν βαρύ δεν ήθελα να τον ξεκινήσω, Όταν δέχεσαι το γκολ, όχι στην εκπνοή, εκεί που πεθαίνεις, αυτό δεν έχει σχέση με το ποιός μπήκε. Πριν είχαμε δυο φάσεις για να τελειώσεις το παιχνίδι. Είναι που θα πάει η μπάλα . Μέσα στο πρόγραμμα είναι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Από εμάς εξαρτάται,. Μέχρι στιγμής αντέξαμε, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα αντέξουμε».

Να αντέξετε στην αλητεία ;

«Είμαι υποχρεωμένος να δώ το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Κάπου χάνομαι κι εγώ εκεί, η προετοιμασία στα περισσότερα παιχνίδια είναι καλή, αλλά κάποια στιγμή χαλαρώνει. Αν δεν μας πάει πολύ η κατάσταση όπως στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και γίνεται πιο χειρότερη η κατάσταση για εμάς σαν ομάδα. Εγώ φταίω, γιατί η αντιμετώπιση όλων αυτών αφορά εμένα. Η δουλειά μας είναι περίπλοκη, καλά θα ήταν να μην ήταν. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει για εμάς φάουλ έξω από την περιοχή. Δεν έχουμε χτυπήσει φάουλ στα 20 μέτρα. Αλλά ήμαστε υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτά. Γνωρίζω και τις κάρτες. Πάλι ο Ράτς , ήταν σίγουρο πως θα έπαιρνε κάρτα για να συμπληρώσει».

Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι όταν μιλάμε για την διαιτησία .

«Στους τελευταίους που θα κάνω κριτική είστε εσείς, εγώ σας λέω τι πρέπει να κάνω κι εγώ».

Για τον Νομπόα;

«Ο Νομπόα δεν είναι έτοιμος και χρειάζεται χρόνο και αυτός και ο Κόστα. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές . Θα σας πω κάτι, καμία μεταγραφή τον Δεκέμβρη δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της, εκτός από την πρώτη σεζόν που ήρθα και οι Φραντζεσκος Μαραγκός βοήθησαν την ομάδα σύμφωνα με την αξία τους. Μπορεί να υπήρξαν κάποιοι παίκτες, αλλά όλα τα παιδιά χρειάζονται χρόνο. Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς να κάνουν θαύματα. Το ότι είναι καλοί παίκτες δεν το συζητά κανείς».

Για τον Ποζατζίδη που πήγε στον Πανιωνιο και με δεδομένο ότι ο Ράτς συμπλήρωσε κάρτες, πως θα καλύψετε το κενό εκεί;

«Θέλω να πω κάτι για τον Ποζατζίδη. Ηρθε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου και μου είπαν ότι τον θέλουν. Του είπα πως υπάρχει ενδιαφέρον. Αν θέλεις να πας θα πας, αν όχι θα μείνεις εδώ, Την επομενη ημέρα πήγε και ζήτησε να μείνει ελευθερος από τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports