Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλο "διπλό" στην Τούμπα για Παναιτωλικό

Μεγάλο "διπλό" στην Τούμπα για...

Κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ

Ήττα που μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και τον τίτλο γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (1-2), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οκτώ ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε από μία καλύτερη ομάδα στο σημερινό μεταξύ τους ματς. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έμεινε στους 2 βαθμούς, ωστόσο, εάν αύριο το βράδυ οι Πειραιώτες νικήσουν στη Βέροια θα ξεφύγουν με 5 και θα αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν... απούσα από τον αγωνιστικό χώρο για 60 λεπτά, πίεσε στο τελευταίο ημίωρο, όταν κι έφτασε στην ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε κι άλλο γκολ και δεν είχε τα χρονικά περιθώρια για να «απαντήσει».

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι Αγρινιώτες έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 7ο λεπτό από την ανατροπή του Αθανασιάδη στον Κούσα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι με την εκτέλεση του Άλβες (0-1).

Το γκολ έδωσε... φτερά στους παίκτες του Μάκη Χάβου, που τρία λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά ο Ιτάνζ πρόλαβε να διώξει τη μπάλα στο πλασέ του Κάπελ. Στο 20΄ και πάλι ο γκολκίπερ του «δικεφάλου» του Βορρά είπε «όχι» στο τετ-α-τετ με τον Μπεχαράνο, ενώ το πρώτο μέρος τελείωσε με τους γηπεδούχους να μην έχουν ούτε μία ευκαιρία και δικαιολογημένα ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Το σκηνικό στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου μέρους δεν ήταν διαφορετικό, με τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 62΄,  όταν η κεφαλιά του Νομπόα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Από το 65΄ και μετά οι παίκτες του Παναιτωλικού οπισθοχώρησαν κάπως, για να έρθει στο 73΄ το 1-1 με το άψογο πλασέ του Μακ από την ασίστ του Νομπόα. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήταν αρκετό, όμως, για να «ανεβάσει» ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά τους «ασπρόμαυρους».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο Άλβες πλάσαρε τον Ιτάνζ και χάρισε στον Παναιτωλικό την τεράστια εκτός έδρας νίκη. Για τον ΠΑΟΚ ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν στον πρώτο γύρο από τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports