Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημιουργήθηκε κίνημα λαϊκής υποστήριξης της κυβέρνησης με χιλιάδες μέλη ήδη!

Δημιουργήθηκε κίνημα λαϊκής υποστήριξης ...

Μάθετε πληροφορίες - Γίνετε μέλη - Πολλά τα μέλη από την Πάτρα

Κίνημα Λαϊκής Υποστήριξης της Ελληνικής κυβέρνησης δημιουργήθηκε ήδη από τις πρώτες μέρες που ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση με στόχο όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές να στηριχθεί η κυβέρνηση προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτό που της ζήτησαν οι πολίτες. Τα Ψηφίσματα Πολιτών είναι ένας νέος ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ'όλο τον κόσμο να ξεκινούν και να κερδίζουν εκστρατείες πάνω σε φλέγοντα, τοπικά, εθνικά ή και παγκόσμια ζητήματα.

Τα Ψηφίσματα Πολιτών είναι μέρος του Avaaz, του μεγαλύτερου διαδικτυακού κινήματος που υπήρξε ποτέ παγκοσμίως. Ήδη οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί ειναι χιλιάδες και στόχος είναι να φθάσουν το 1.000.000 (Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείτε στο κίνημα κάντε κλικ εδώ)
Το κίνημα του Avaaz, με γνώμονα την κοινή βούληση, δίνει δύναμη στις φωνές των πολιτών για να μπορούν να επηρεάσουν πολιτικές αποφάσεις. Κάθε βδομάδα, εκατομμύρια πολίτες από κάθε γωνιά της γης και κάθε κοινωνικό φάσμα, λαμβάνουν δράση μέσω του Avaaz πάνω σε φλέγοντα ζητήματα όπως διαφθορά, φτώχεια, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή.

Το μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης του Avaaz επιτρέπει σε χιλιάδες πολιτικές δράσεις, μικρές ή μεγάλες, να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή συλλογική δύναμη. Τα Ψηφίσματα Πολιτών, σου προσφέρουν τα διαδικτυακά εργαλεία για να ξεκινήσεις τις δικές σου τοπικές, εθνικές ή και διεθνείς εκστρατείες και βήμα, βήμα να αλλάξεις τον κόσμο προς το καλύτερο.

Το Avaaz σημαίνει 'φωνή' σε πολλές γλώσσες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Ιδρύθηκε το 2007 με μια βασική, δημοκρατική αποστολή: να οργανώσει και να κινητοποιήσει πολίτες απ'όλες τις χώρες για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να ζουν.

Το κίνημα του Avaaz οργανώνει πολιτικές εκστρατείες σε 17 γλώσσες και λειτουργεί με μια βασική ομάδα προσωπικού που είναι διασκορπισμένη στις 6 ηπείρους αλλά και με χιλιάδες εθελοντές. Μαζεύουν υπογραφές, χρηματοδοτούν ενημερωτικές καμπάνιες στα ΜΜΕ, στέλνουν emails, διοργανώνουν διαδηλώσεις, πορείες και αποστολές, μαζεύουν χρήματα για διάφορους σκοπούς και ασκούν πίεση σε κυβερνήσεις.

Σχετικά άρθρα

Διαδηλωτές με πλακάτ του ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνικές σημαίες στην Ισπανία

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Βαρουφάκη ο Ντάισελμπλουμ;

Η στιγμή που "πάγωσε" τον Ντάισελμπλουμ

Δεν πειράζει, ας στενοχωρηθεί λίγο και ο Ντάισελμπλουμ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις