Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Παίζει περίεργα παιχνίδια η μοίρα" - Ο αποχαιρετισμός στην Αναστασία από τον φίλο της Γιάννη Νικολόπουλο

Πάτρα: "Παίζει περίεργα παιχνίδια η...

Θυμάται τις ώρες που πέρασε στο πλευρό της αδελφής του

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό χαμό της φίλης τους Αναστασίας Κουτίβα που έχασε τη ζωή της στα 31 της σε τροχαίο στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, ο Γιάννης Νικολόπουλος. Ο Γιάννης, αδελφός της Αφροδίτης Νικολοπούλου που πριν λίγα χρόνια είχε τραυματιστεί σοβαρά επίσης σε τροχαίο, θυμάται τις ώρες που η Αναστασία πέρασε στο πλευρό της αδελφής του.

Από την Ρώμη όπου βρίσκεται, χθες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τον παρακάτω αποχαιρετισμό:

"Η σημερινή ημέρα σημαδεύτηκε από το τροχαίο ατύχημα της Αναστασίας, μίας από τις μόνες 3 φίλες της Αφροδίτης που δεν έλειψαν ποτέ από δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια μετά το δικό μας τροχαίο.

Η Αναστασία που έπιανε κουβέντα με την Αφροδίτη μας, με υπομονή, μαθαίνοντας τα νοήματα που χρησιμοποιούσαμε στην αρχή για συνεννόηση και το αλφάβητο αργότερα. Δε την αντιμετώπισε ποτέ διαφορετικά κι αυτό είναι σπάνιο. Με χαρά και ενθουσιασμό παρότρυνε την Αφροδίτη να συνεχίζει και την μάλωνε, όπως μόνο μία φίλη μπορεί, όταν η δική μας βαριόταν τις φυσιοθεραπείες.

Νιώθω χαρά που ήταν φίλη της αδελφής μου και που μετά το ατύχημα το έφεραν οι περιστάσεις να την γνωρίσω καλύτερα και από Αναστασία να γίνει η Τασούλα, όπως την φώναζα στο τηλέφωνο για να την καλέσω κάθε φορά στα πάρτι μας...

Παίζει περίεργα παιχνίδια η μοίρα, όπως και να 'χει, όμως, όσοι μένουμε πίσω πρέπει να συνεχίζουμε δυνατά με υπομονή, τιμώντας αυτούς που έφυγαν νωρίς. Μόνο ως παράδειγμα μπορώ να την θυμάμαι."

 

Η 31χρονη δασκάλα Αναστασία Κουτίβα το θύμα του τροχαίου στην Κάτω Αχαϊα – Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις