Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παράταση για τα διαρκείας από τον Απόλλωνα Πάτρας

Παράταση για τα διαρκείας από τον Απόλλωνα Πάτρας

Για το δεύτερο γύρο

Παράταση λίγων ημερών πήραν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πατρών, προκειμένου να μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας β’ γύρου. Οι διοικούντες τους "μελανολεύκους" εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα διατίθενται μέχρι και την 6η Φεβρουαρίου 2015.

Στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι Απόλλων Carna - Ολυμπιακός παρέχεται η δυνατότητα να συμψηφίσουν στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας που θα προμηθευτούν το κόστος αγοράς του εισιτηρίου της πρόσφατης αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου, στην τιμή των 60,00 ευρώ για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» και στην τιμή των 90,00 ευρώ για την κερκίδα «Β».

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας ο φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (εφόσον η ομάδα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους καλύτερους «8» της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος).

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου, και αυτών του β’ γύρου, έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα προτεραιότητας στην αγορά εισιτηρίων του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports