Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ψηφίζουμε υπέρ της Ελληνικής επιχείρησης που διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 διεθνώς!

Ψηφίζουμε υπέρ της Ελληνικής επιχείρησης...

...διεκδικεί και τον τιμητικό τίτλο "Ruban d'Honneur"

H ALTEX A.E. που δημιούργησε και διανέμει το σήμα ένδυσης FUNKY BUDDHA αναδείχθηκε "Εθνικός Πρωταθλητής" στην κατηγορία "Επιχείρηση της Χρονιάς 2014 Τζίρου 0-25 εκ. ευρώ" ("Business of The Year 2014 0-25 mil. euro"), στην τελετή βράβευσης του διεθνούς διαγωνισμού European Business Awards 2014-2015 by RSM London, στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο καταξιωμένος θεσμός των European Business Awards αποτελεί τον πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που έχουν κατακτήσει ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη σε 10 κατηγορίες βραβείων.

Η ALTEX Α.E. διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό!

Ως National Champion της χώρας μας, η ALTEX A.E., προκρίθηκε στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον τιμητικό τίτλο "Ruban d'Honneur", ο οποίος δίνεται στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη σε κάθε κατηγορία βραβείων.

Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας θα αναδειχτούν το καλοκαίρι του 2015.

Μέχρι τότε, υποστηρίζουμε με την ψήφο μας την Ελληνική επιχείρηση που διακρίθηκε, βοηθώντας την να κατακτήσει και τον επόμενο τιμητικό τίτλο!

Παρακάτω είναι το link, όπου συμπληρώνετε το mail σας και σας έρχεται στο inbox ένα link επιβεβαίωσης. Κλικάρετε εκεί και η ψήφος καταχωρείται. http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/11859

Τα ρούχα της Funky Βuddha μπορείτε να τα βρείτε στο εντυπωσιακό κατάστημα της εταιρείας στην Πάτρα, στην οδό Ερμού & Ρήγα Φεραίου.

Δείτε την collection στο www.funkybuddha.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά