Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η στιγμή που "πάγωσε" τον Ντάισελμπλουμ - Δείτε ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ την επεισοδιακή αποχώρηση απο την συνάντηση με τον Βαρουφάκη

Η στιγμή που "πάγωσε" τον  Ντά...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουάκης δηλώνει στον Ντάισελμπλουμ, μπροστά στους δημοσιογράφους: «δεν θα συνεργαστούμε με αυτή τη σαθρά δομημένη επιτροπή, την Τρόικα». Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που άκουγε από την μεταφράστρια στα αυτιά του. Καρφωμένος, ανέκφραστος αρχικά, μέχρι που ανασήκωσε τα φρύδια και έκανε μια κίνηση του κεφαλιού που μεταφράζεται περίπου σε «έτσι λοιπόν!».


Πέταξε τα ακουστικά, σηκώθηκε, άπλωσε το χέρι στον Γιάνη Βαρουφάκη που είχε το γνωστό μειδίαμα που υπό καμία συνθήκη δεν χάνει. Ομως δεν έμεινε εκεί. Κρατώντας σφικτά το χέρι του υπουργού Οικονομικών, έκανε μερικά βήματα μπροστά και πλάι, έσκυψε στο ύψος του αυτιού του και για δευτερόλεπτα του μιλούσε με ένταση.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης φάνηκε να κάνει μια απόπειρα να μιλήσει αλλά ο Ντάισελμπλουμ συνέχισε με ένταση μέχρι που απομακρύνθηκε με μεγάλα βήματα κι ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης παρέμεινε στη θέση του, σε απόσταση από τον Ντάισελμπλουμ που έφευγε άρον άρον από την αίθουσα.

Τι είπε ο ισχυρός άντρας του Eurogroup στον νέο υπουργό Οικονομικών. Ολοι θέλουν να μάθουν τι του είπε στο αυτί, και το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει διαρροή σύντομα από κάθε πλευρά.

Δείτε καρέ-καρέ τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες
Οι εγχώριοι «ρεαλιστές» ας μην είναι τόσο βιαστικοί. Δεν πειράζει, ας στενοχωρηθεί λίγο και ο Ντάισελμπλουμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις