Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κύπρος επιλέγει αυτή την Κυριακή το τραγούδι της για την Eurovision της Αυστρίας

Η Κύπρος επιλέγει αυτή την Κυριακή το τρ...

Θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό 6 κομμάτια

Αυτή την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου η Κύπρος που επιστρέφει στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα αποφασίσει για το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision 2015 που μάλιστα θα είναι η 60η στη σειρά και θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Αυστρία.

Το INFE Greece (Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision) δια μέσω του εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων του, Μάκη Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται στο πλευρό της γείτονος Κύπρου, η οποία πέρυσι δεν είχε συμμετάσχει. Η πιο τελευταία συμμετοχή της ήταν με την Δέσποινα Ολυμπίου το 2013, η οποία δεν είχε καταφέρει να περάσει στον τελικό.

Έξι τραγούδια θα μπουν στην αρένα για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Αυστρία. Το τηλεοπτικό δίκτυο ΡΙΚ της Κύπρου είναι πανέτοιμο για μια βραδιά που φιλοδοξεί να «αρέσει» ενώ τα «στρατόπεδα» των 6 συμμετοχών -με άσους στα μανίκια τους και εφέ που σκοπό έχουν να γοητεύσουν τους τηλεθεατές- είναι έτοιμα για να τραβήξουν τη προσοχή κοινού και επιτροπής.

Αφίξεις από το εξωτερικό όπως του executive producer του Γαλλικού The Voice Bruno Berberes -ακούγεται και κριτής από την γείτονα Ιταλία, θα συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα επιτροπή (Δέσποινα Ολυμπίου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Άλεξ Παναγής Έλενα Πατρόκλου, Τάσος Τρύφωνος) που κατέληξε στα 6 τραγούδια του τελικού.

Τη βραδιά μπορούν να παρακολουθήσουν και οι τηλεθεατές εκτός Κύπρου μέσω του RIK Sat καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του κρατικού φορέα αυτή την Κυριακή το βράδυ. Το INFE Greece εύχεται καλή επιτυχία στα 6 τραγούδια και τους συντελεστές τους.

Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια στον εθνικό τελικό της Κύπρου,

Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου

Magic – Doody (Στέφανος Χριστοφόρου)

One thing I should have done – Γιάννης Καραγιάννης

Shine – Minus One

Stone in a river – Hovig Demirjian

Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight