Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πατρών: «Από το συρτάρι στο βιβλίο»

Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πατρών: «Από ...

Θα συζητηθεί η εμπειρία νέων συγγραφέων της πόλης

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πατρών διοργανώνει τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Όθωνος Αμαλίας 74) συζήτηση με θέμα: «Από το συρτάρι στο βιβλίο».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθεί η εμπειρία νέων συγγραφέων της πόλης από την κυκλοφορία και την έκδοση των βιβλίων τους και να αναζητηθούν οι τρόποι και οι δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ένα κείμενο να φύγει από το... συρτάρι ενός μελλοντικού συγγραφέα και να καταλήξει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων κι από κει στους αναγνώστες.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τρεις συγγραφείς που εμφανίστηκαν στο χώρο του βιβλίου στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια κι έχουν ήδη αναπτύξει μια ενδιαφέρουσα δυναμική. Πιο συγκεκριμένα θα συζητήσουν για την εμπειρία τους από τη συγγραφή και κυκλοφορία των βιβλίων τους οι:

Νικολέττα Κατσιδήμα - Λάγιου, συγγραφέας της συλλογής διηγημάτων «Τα περιστέρια» (2013) και της ποιητικής συλλογής «Ελεγείον έρωτος» (2014).

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, συγγραφέας των παραμυθιών «Το μικρό καΐκι που ονειρευόταν να γίνει πλοίο» (2011), «Τη νύχτα που έλαμψε το Άστρο...» (2011) και «Η μοναξιά του χαρταετού» (2014).

Σταμάτης Τζιώλας, συγγραφέας της νουβέλας «Μια σφαίρα στο κεφάλι» (2014).

 

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη  και την συνεργασία των εκδόσεων ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture