Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Λάτσειο για το "Κλειστό"

Πύργος: Σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρία...

Hλεία

Ραντεβού, στην κεντρική πλατεία Πύργου, μπροστά από το Λάτσειο, έχουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων της πόλης μαζί με αθλητές και γονείς, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναιτιολόγητη όπως υποστηρίζουν απόφαση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, να αναστείλει τη λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Μάλιστα, πέντε Αθλητικά Σωματεία της πόλης και περισσότεροι από εκατό γονείς συνυπογράφουν εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Δήμου Πύργου και του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, την οποία έχουν κοινοποιήσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, το Γ.Γ. Αθλητισμού, τους Βουλευτές Ηλείας, το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τους προέδρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης μέσω της οποίας διαμαρτύρονται έντονα για την άδικη, αυθαίρετη, παράνομη αναστολή όπως επισημαίνουν της λειτουργίας του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου από τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία τους, αναφέρονται στην αυτοψία που διενήργησε στις 2 Οκτωβρίου η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου και από την οποία δεν προκύπτει κανένας λόγος ή θέμα επικινδυνότητας ή ασφάλειας και το Γυμναστήριο μπορεί να λειτουργεί αλλά και σε όλες τις ενέργειες που έχουν προβεί για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων.


«Σας καλούμε να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη, την οποία έχετε διαταράξει σε βάρος μάλιστα των νέων της πόλης μας, με την αναίτια αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου και να αποδώσετε άμεσα ελεύθερη τη χρήση όλων των χώρων του γυμναστηρίου αυτούς τους δημότες και στους νέους, αθλητές και μαθητές της πόλης μας, αν ληφθεί υπόψιν ότι η ανεξάρτητη βοηθητική αίθουσα που παραμένει ανοιχτή, δεν πληροί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις και εξυπηρετεί, μόνον τους σκοπούς της βασικής εκμάθησης των αθλημάτων σε αθλητές έως 12 ετών.

Διαφορετικά σας δηλώνουμε, ότι τόσο με την ιδιότητα μας ως αθλητικά σωματεία, αλλά και ως πολίτες και γονείς ανήλικων αθλητών- μαθητών, θα προσφύγουμε άμεσα, ενώπιον παντός αρμόδιου ποινικού ή πολιτικού Δικαστηρίου και κάθε αρχής για τη διεκδίκηση των εναντίον σας δικαιωμάτων μας. Τέλος, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασόμεθα των εναντίον σας δικαιωμάτων μας, ως πολίτες και σε σχέση με ενδεχόμενες ζημιές ή φθορές που τυχόν έχουν προκύψει ή θα προκύψουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο μετά την 22-9-2014 και λόγω της εγκατάλειψης του και της πλημμελούς εποπτείας του, αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος ανακαινίσθηκες πλήρως κατά το έτος 2008 και ήταν σε άριστη κατάσταση μέχρι και την 22-9-2014».

 

Πηγή:ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις