Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από το παράθυρο μπούκαρε ο 31χρονος κι άρπαξε το χρηματοκιβώτιο - Τον "έκαψαν" τα δαχτυλικά απότυπώματα

Πάτρα: Από το παράθυρο μπούκαρε ο 31χρον...

Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δίκη

Εκμεταλλεύτηκε την απουσία τουκαι μπήκε στο σπίτι του παραβιάζοντας το παράθυρο. Στη συνέχεια πήρε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα κι ένα όπλο. Ο λόγος για έναν 31χρονο, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και οδηγήθηκε σε δίκη. Η απόφαση ήταν καταδικαστική, ωστόσο ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, "ο δράστης στις (26-1-2015) το απόγευμα, εισήλθε στην οικία του 34χρονου, στην Πάτρα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο, μικρών διαστάσεων, το οποίο περιείχε κοσμήματα συνολικής αξίας (20.000) ευρώ, ένα πιστόλι και (25)  σφαίρες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά καθώς και από την ανάλυση των ευρημάτων που συλλέχθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Στις 28-1-2015 το απόγευμα στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον 31χρονο και τον οδήγησαν στην οικία του, όπου σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα περίστροφο κρότου, που κατείχε παράνομα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις