Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"To Λυκόφως μιας θεάς" - Αγέραστη στα 87 της η Τζίνα Λολομπριτζίτα

"To Λυκόφως μιας θεάς" - Αγέρα...
Μαρτάτος Tάκης

Συνέντευξή της - ποταμός δημοσιεύεται στο περιοδικό Vanity Fair που ήρθε και στα σταντ τηςΠάτρας

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε (ήρθε και στην Πάτρα στο The Newsstand στην Αγίου Ανδρέου και στο Κέντρο Τύπου) το καινούριο τεύχος μηνός Φεβρουαρίου 2015 του πολυτελούς περιοδικού Vanity Fair με εξώφυλλο την υπέροχη Αγγλίδα ηθοποιό Ρόζαμουντ Πάικ που είναι υποψήφια για Όσκαρ με τον αμφίσημο ρόλο της στο «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Από τα ενδιαφέροντα ωστόσο θέματα στις μέσα σελίδες του περιοδικού είναι κι αυτό για τον θρύλο της μεγάλης οθόνης, την σέξι Ιταλίδα σταρ Τζίνα Λολομπριτζίτα που είναι στα 87 της χρόνια και βαδίζει αισίως προς τα 88!

Έχει γεννηθεί στις 4 Ιουλίου 1927, έξω από την Ρώμη κι όπως αναφέρει το άρθρο – αφιέρωμα, συνέντευξη της Λολομπριτζίτα στο Vanity Fair με τον τίτλο «Το Λυκόφως μίας θεάς», η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε δεχτεί έντονο φλερτ τόσο από τον Χάουαρντ Χιουζ και τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό ενώ ο Φρανκ Σινάτρα, γνωστός γυναικάς είχε πει γι’ αυτήν «πως είχε καταφέρει να μοιάζει η Μέριλιν Μονρόε με την…Σίρλει Τεμπλ!».

Στην συνέντευξη αυτή η Λολομπριτζίτα που διατηρεί ακμαία την γοητεία της, ντυμένη εντυπωσιακά αν και υπερβολικά, μίλησε για την σχέση της με τον 45χρονο Ισπανό Javier Rigau Rafols που είχε γνωρίσει πριν από 10 χρόνια, εναντίον του οποίου στράφηκε δικαστικά το 2013, υποστηρίζοντας πως εκείνος σύναψε γάμο μαζί της εν αγνοία της, τη δικαστική διαμάχη με το γιο της Αντρέα, την κόντρα της με την άλλη μυθική Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν και πολλά άλλα.

Η κόντρα της Λολό, όπως ήταν το υποκοριστικό της, με τον γιο της, κατέληξε στα δικαστήρια επειδή εκείνος θεωρούσε πως η σταρ δεν ήταν σε θέση να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

Η διάσημη και αγέραστη σταρ θυμάται όμως στη συνέντευξη αυτή και τον αξέχαστο Ροκ Χάτσον με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο.

«Δεν νομίζω ότι ήταν γκέι τότε" είπε η Λολό με σιγουριά. «Οι άνθρωποι αλλάζουν. Όταν κάναμε τις ερωτικές σκηνές μας, φαινόταν τόσο...νορμάλ! Του άρεσα πολύ, νομίζω. Ένοιωσα κάτι, δεν ήταν μόνο ένα φιλί. Ήταν ο πιο αξιολάτρευτος άνθρωπος που έχω δουλέψει!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight