Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Eλεύθερος ο 31χρονος κατηγορούμενος για κλοπή χρηματοκιβωτίου - Καταδικάστηκε αλλά άσκησε έφεση

Πάτρα:Eλεύθερος ο 31χρονος κατηγορούμενο...

Συνελήφθη χθες από την Ασφάλεια Πατρών

Συνελήφθη χθες (28-1-2015) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης στις (26-1-2015) το απόγευμα, εισήλθε στην οικία του 34χρονου, στην Πάτρα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο, μικρών διαστάσεων, το οποίο περιείχε κοσμήματα συνολικής αξίας (20.000) ευρώ, ένα πιστόλι και (25)  σφαίρες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά καθώς και από την ανάλυση των ευρημάτων που συλλέχθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Χθες , (28-1-2015) το απόγευμα στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τον 31χρονο και τον οδήγησαν στην οικία του, όπου σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα περίστροφο κρότου, που κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και σήμερα δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις