Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κόρτνεϊ Λαβ: Παραδέχεται ότι έκανε χρήση ηρωίνης όταν ήταν έγκυος

Κόρτνεϊ Λαβ: Παραδέχεται ότι έκανε χρήση...

Την σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η ίδια στο ντοκιμαντέρ για τον αδικοχαμένο Κερτ Κομπέιν

Η Κόρτνεϊ Λαβ είδε για πρώτη φορά τον Κομπέιν να τραγουδάει σε ένα σόου το 1989 στο Πόρτλανντ του Όρεγκον και το ζευγάρι μίλησε για λίγο μετά το σόου. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Έβερετ Τρου, το ζευγάρι συστήθηκε επισήμως σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες το Μάιο του 1991 και η Λαβ ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον ροκ σταρ. Στoυς μήνες που ακολούθησαν, αφού η Λαβ έμαθε ότι τα συναισθήματά τους ήταν αμοιβαία, άρχισε να πολιορκεί τον Κομπέιν. Το φθινόπωρο του 1991, οι δύο τους ήταν πλέον μαζί.

Κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης των Nirvana -Saturday Night Live- η Λαβ ανακάλυψε πως ήταν έγκυος το παιδί του Κομπέιν. Λίγες μέρες μετά το τέλος της περιοδείας των Nirvana στις Δυτικές ΗΠΑ, στις 24 Φεβρουαρίου 1992, ο Κομπέιν παντρεύτηκε τη Λαβ στη Χαβάη. «Τους τελευταίους μήνες αρραβωνιάστηκα και η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει δραματικά» είχε δηλώσει ο Κομπέιν σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Sassy. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πιο ευτυχισμένος είμαι. Κάποιες φορές ξεχνάω ακόμα και ότι είμαι σε συγκρότημα, τόσο τυφλωμένος είμαι από αγάπη. Ξέρω πως ακούγεται γελοίο, αλλά είναι αλήθεια».

Στις 18 Αυγούστου, γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού, Frances Bean Cobain. Ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι έκανε χρήση ναρκωτικών. Αλλά δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι η Λαβ έκανε χρήση ηρωίνης και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το αποκαλύπτει η ίδια στο νέο ντοκιμαντέρ για τον αδικοχαμένο Κομπέιν. «Το έκανα μία φορά αλλά μετά σταμάτησα. Ήξερα ότι η κόρη μου θα ήταν καλά», παραδέχτηκε η 50χρονη Λαβ στην κάμερα του σκηνοθέτη Μπρετ Μόργκεν που υπογράφει το ντοκιμαντέρ: «Kurt Cobain: Montage Of Heck».

Την αποκάλυψη -ότι η Λαβ έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της- είχε κάνει πρώτη, πριν 23 χρόνια ,η συντάκτρια Lynn Hirschberg στο Vanity Fair. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, το ζευγάρι έχασε προσωρινά την επιμέλεια της μικρής κόρης τους και όπως είναι φυσικό, οι δυο τους, το αρνούνταν κατηγορηματικά. Η Λαβ διέρρευσε τότε ένα τραγούδι με τίτλο «Φέρτε μου το κεφάλι της Lynn Hirschberg» ενώ το 1995, σε ένα πάρτι, η τραγουδίστρια άρπαξε το Όσκαρ του Κουεντίν Ταραντίνο για να το φέρει στο κεφάλι της συντάκτριας.

Το 2011, η Λαβ μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της με τα ναρκωτικά και αποκάλυψε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών τις τρεις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της: «Και τι έγινε; Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος μέχρι εκείνη τη στιγμή. Έκανα κάποιες τζούρες από τσιγάρα, αλλά τους υπόλοιπους εννέα μήνες, τριγυρνούσα με επιθέματα νικοτίνης. Όταν έχεις ένα μωρό μέσα σου, δεν πρέπει να κάνεις ναρκωτικά και άλλες τέτοιες βλακείες», είχε πει. Στην ίδια συνέντευξη είχε κατηγορήσει την συντάκτρια Hirschberg για την αυτοκτονία του άντρα της: « Ο κόσμος μου είχε έρθει ανάποδα από μία πολύ φαρμακερή, άσχημη γυναίκα, εν ονόματι Lynn Hirschberg, που δημοσιέυσε κάτι πολύ κακό για εμένα και τον Kurt στο Vanity Fair. Είναι πολύ περισσότερο υπεύθυνη για τον θάνατο του συζύγού μου, από οποιοδήποτε άλλον. Τον ταπείνωσε και τον αποδύναμωσε. Τον έσπρωξε στο χείλος του γκρεμού. Της αξίζει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τον θάνατό του».

Σε ανακοίνωση του, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Μπρετ Μόργκεν, αναφέρθηκε στην απόφαση του να συμπεριλάβει την επίμαχη δήλωση της Λαβ:. «Ναι εκείνη την εποχή, ήταν και οι δύο ναρκωμανείς. Αλλά δεν έβλαπταν κανέναν άλλον και εκείνο το άρθρο πράγματι, είχε επηρεάσει πολύ την ψυχολογία του Κερτ. Δεν νομίζω ότι το ξεπέρασε ποτέ γιατί του είχαν πάρει μακριά το παιδί του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight