Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ποια Πατρινή τρέχει κάθε μέρα η Έλλη Στάη;

Με ποια Πατρινή τρέχει κάθε μέρα η Έλλη Στάη;

Σκέφτεται να λαβει μέρος στον μαραθωνιο των 42 χιλιομέτρων

Το ότι η Έλλη Στάη είναι εξαιρετικά fit και καλογυμνασμένη είναι γνωστό και οφθαλμοφανές. Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι η γνωστή δημοσιογράφος προπονείται με ρυθμούς πρωταθλητισμού. Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό people: «Προλαβαίνω να κάνω για τον εαυτό μου λίγα και καλά.

Προ­σπαθώ να διατηρώ και το μυαλό μου κοφτερό και το σώμα μου κι­νητικά “κοφτερό”, επίσης. Δίνω χρόνο στην άθληση, μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Προπονούμαι κανονικά, έξω στο δρόμο, με προ­πονητή. Με ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι η επιβολή του μυαλού και της ψυχής στο σώμα, γιατί πάντα πας να βγάλεις το κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα σου».

Και συνεχίζει: «Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (η Πατρινή αθλήτρια, η οποία κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει “το έχεις, πάμε να τρέξουμε για το Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα ”. Της λέω “μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας”. Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα».

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα Πατρινή είναι και η άλλη γυμνάστρια της παρουσιάστριας που την προπονεί στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η Ξένια, η κόρη του Γιάννη Βαρουφάκη

Ο Γιάννης Βαρουφάκης και η Πατρινή καλλιτέχνις σύζυγος

Περιστέρα Μπαζιάνα: Εγώ δεν φοράω prada... Τι «απαντά» στις στυλιστικές προτάσεις της Vogue;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight