Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Το Σάββατο το δημόσιο ευχαριστώ του Άγγελου Τσιγκρή στους πολίτες της Αχαΐας

Το Σάββατο το δημόσιο ευχαριστώ του Άγγε...

Θα μιλήσει στη Διακίδειο Σχολή Λαού της Πάτρας

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 μμ, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαϊα Άγγελος Τσιγκρής, θα μιλήσει στη Διακίδειο Σχολή Λαού (Κανάρη 56, Πάτρα), με θέμα: "Δικαιοσύνη - Διαφάνεια - Ανθρώπινα δικαιώματα: Οι τρεις πυλώνες μια υγιούς Δημοκρατίας".

Με την ευκαιρία αυτή ο Άγγελος Τσιγκρής θα ευχαριστήσει και δημόσια τους χιλιάδες Αχαιούς πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρει τα ακόλουθα:

«Eυχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αχαϊας που με στήριξαν τόσο ζεστά και τόσο εγκάρδια σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη, κάτι που για μένα υπήρξε μεγάλο κέρδος σε πολιτικό αλλά και -κυρίως- σε ανθρώπινο επίπεδο.

Το αίσθημα της ευθύνης που πηγάζει από αυτή τη στήριξη και το αγκάλιασμα των πολιτών του νομού μας, μου υπαγορεύουν να εξακολουθήσω να είμαι δίπλα τους και στις νέες μάχες που θα δώσουμε για ένα καλύτερο νομό, για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, έτοιμος για τις μάχες της κοινωνίας, δίπλα στους Αχαιούς, συνοδοιπόρος τους στον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο κράτος, για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία...».

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής αναδείχθηκε δεύτερος σε σταυρούς και κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ψήφους του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012 και να αφήσει πίσω του τον πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρο.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν κατάφερε κατάφερε να μπει στη Βουλή καθώς η Νέα Δημοκρατία έμεινε με μια έδρα στην Αχαΐα για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο έκανε μια εντυπωσιακά μεγάλη αύξηση δυνάμεων καθώς οι 6.139 ψήφοι που είχε λάβει στις εκλογές του 2012 υπερδιπλασιάστηκαν και έγιναν 13.563

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015