Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ικανοποιημένοι οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι απο τις δηλώσεις περί κατάργησης του ανοίγματος τις Κυριακές

Πάτρα: Ικανοποιημένοι οι Ελεύθεροι Εμπορ...

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας μετά τις κυβερνητικές δηλώσεις για κατάργηση του μέτρου της Κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων της Πάτρας Σάββας Τζάκης:

"Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κυρίου σταθάκη σχετικά με με το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές (αναμένουμε την αποτυπωση αυτων των δηλωσεων και σε νομο) δηλώνουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας ως προς αυτές.

Όλη η πατραϊκή κοινωνία γνωρίζει τους αγώνες των ελευθερων εμπορουπαλληλων Πατρας και του επικεφαλής της Σαββα Τζακη ως προς το θεμα του ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Δηλώνουμε οτι επιτέλους τα επιχειρήματά μας, οι αμέτρητες ώρες διαμαρτυρίας, τα αμετρητα δελτία τύπου και γενικά η δραστηριότητα μας επί του θέματος βρήκαν πρόσφορο έδαφος στις δηλώσεις του υπουργού.

Αυτοί οι οποίοι μας χλευαζαν μας συκοφαντούσαν και γενικώς μας υπονόμευαν θα καταλάβουν με το πέρασμα του χρόνου την ορθότητα των θεσεων μας.

Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε ένα σχόλιο για την υπονόμευση αυτου του αγώνα από το προεδρείο του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων πάτρας ειδικά στις τελευταίες κυριακές έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο ότι πραγματικά δεν πίστευε σε εκείνο τον αγώνα και με όλες τις ενέργειες του κυριακή με κυριακή αποδυναμώνε και υπονομεύε τον δίκαιο αγώνα ολων των εμπορουπαλληλων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά