Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Δύσκολο για τα οικονομικά και τις σχέσεις, κυρίως τις φιλικές, είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς, ακόμα και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Μια αυστηρή όψη που ζητά σοβαρότητα συναισθηματική. Οι αξίες σας σας κάνουν να βγάλετε άτομα απ' τη ζωή σας. “Στέγνωμα” οικονομικό για δυο-τρεις ακόμα μέρες.

Ιχθύες

Αίσθημα δυσαρέσκειας είναι πιθανό να προκαλεί αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αλλά θα πρέπει να το μετατρέψετε σε αίσθημα ευγνωμοσύνης για όσα έχετε και όσα σας δίνουν οι άλλοι. Δοκιμάζει σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές – ίσως νιώθετε απόρριψη, σκληρές συμπεριφορές. Για δυο-τρεις ακόμα μέρες πιέζει και τα οικονομικά.

Κριός

Λόγω της δυσμενούς όψης Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί αυτές τις μέρες να κλείνουν με κάπως δύσκολο τρόπο κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες – προσέξτε την πικρία και τις σκληρές συμπεριφορές. Είναι επίσης μια όψη που για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα πιέζει ιδιαίτερα και τα οικονομικά, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις. Προσοχή και σε νομικές δυσκολίες.

Ταύρος

Δοκιμασίες σε -φιλικές κυρίως- σχέσεις φέρνει αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, λόγω του οποίου μπορεί να κρίνετε αυστηρά ορισμένα άτομα. Δοκιμασίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Επίσης επηρεάζει δυσμενώς και ζητήματα οικονομικά, γι' αυτό αναμένονται εμπόδια σε χορηγίες, συντάξεις, δάνεια, κληρονομικά, εφοριακά ή άλλα θέματα.

Δίδυμοι

Μια δύσκολη για τις σχέσεις και τα οικονομικά όψη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα δοκιμάζει προσωπικούς κι επαγγελματικούς δεσμούς, προκαλώντας σκληρές συμπεριφορές ή εμπόδια κι αίσθημα απόρριψης, ενώ “στεγνώνουν” και οι πόροι σας. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα σ' αυτούς τους τομείς και όχι πικρίες ή αλληλοκατηγορίες.

Καρκίνος

Η έμφυτη ανωριμότητα του ζωδίου σας μπορεί να κρίνεται αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο ζητά συναισθηματική σοβαρότητα. Σχέσεις προσωπικές ή με συναδέλφους δοκιμάζονται και πιθανόν να εμφανίζονται σκληρές συμπεριφορές. Για δυο-τρεις ακόμα μέρες προσοχή σε εμπόδια σε ζητήματα νομικά, εργασιακά, οικονομικά, σπουδών.

Λέων

Δεν είναι και η καλύτερη όψη για τα ερωτικά και τα οικονομικά το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα φέρνει εμπόδια αλλά και δοκιμασίες. Ίσως βιώνετε αίσθημα απόρριψης ή μπορεί να μειώνεται η χαρά και η αυτοπεποίθησή σας – ζητά σοβαρότητα συναισθηματική η όψη αυτή. Σκληρές συμπεριφορές και με τα παιδιά.

Παρθένος

Προσέξτε την τάση του ζωδίου σας προς γκρίνια και δυσαρέσκεια ειδικά αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου – βρείτε περισσότερη ικανοποίηση με όσα έχετε και αποκτήστε ευγνωμοσύνη. Μια όψη που δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ίσως εκδηλώνονται αυστηρές συμπεριφορές. Μείωση και στα έσοδα για δυο-τρεις ακόμα μέρες.

Ζυγός

Χρειάζεται κατά καιρούς να δοκιμάζονται οι σχέσεις ώστε να στερεωθούν κατόπιν, και αυτές οι μέρες είναι ακριβώς μέρες δοκιμασίας, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου. Κυρίως σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και συναδέλφους δοκιμάζονται, αλλά και προσωπικές, ενώ πιθανόν να λέγονται σκληρά λόγια, για δυο-τρεις ακόμα μέρες. Λίγα τα έσοδα.

Σκορπιός

Η αυστηρή σας ηθική βγαίνει τώρα πιο έντονα στην επιφάνεια και μπορεί να κρίνετε αυστηρά ορισμένα άτομα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου για δυο-τρεις ακόμα μέρες να δοκιμάζει τους δεσμούς, ερωτικούς κι επαγγελματικούς. Μια όψη που πιέζει και τα οικονομικά, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και μειώνοντας τα έσοδα. Αποκτήστε περισσότερη ευγνωμοσύνη.

Τοξότης

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς, οικογενειακούς, αισθηματικούς και φιλικούς, μια όψη που ζητά περισσότερη σοβαρότητα συναισθηματική και υπευθυνότητα προς τους άλλους. Πιέζει όμως και τα οικονομικά σας για δυο-τρεις ακόμα μέρες, μειώνοντας τα έσοδα και αυξάνοντας τις υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Πιθανόν αυτές τις μέρες να λέγονται σκληρά λόγια πίσω απ' την πλάτη σας ή να νιώθετε ότι κρίνεστε αυστηρά, με το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να αυξάνει τις σκληρές συμπεριφορές. Δοκιμάζει τις σχέσεις, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες αλλά και τις ερωτικές, ενώ ίσως κλείνουν κύκλοι με αίσθημα πικρίας. Αυξήστε την ευγνωμοσύνη ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being