Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Περιστέρα Μπαζιάνα: Εγώ δεν φοράω prada... Τι «απαντά» στις στυλιστικές προτάσεις της Vogue;

Περιστέρα Μπαζιάνα: Εγώ δεν φοράω prada....

Της είχαν δώσει στιλιστικές συμβουλές

Από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις στα Μέσα το τελευταίο 24ωρο είναι το post της αμερικάνικης Vogue όπου ο fashion editor του site έκανε κάποιες στυλιστικές προτάσεις στην Περιστέρα Μπαζιάνα για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της ως Πρώτη Κυρία.

Πάντα χαμηλών τόνων και προσγειωμένη, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει με χιούμορ τα δημοσιεύματα και «απαντά» στο στενό της περιβάλλον πως εκείνη θα συνεχίσει να κάνει budget friendly επιλογές, καθώς οι προτάσεις Yψηλής Ραπτικής της Vogue ξεφεύγουν εντελώς από την νοοτροπία και τον τρόπο ζωής της.

Όπως αναφέρει το  queen.gr, στις επίσημες εμφανίσεις της με τον Πρωθυπουργό η Περιστέρα Μπαζιάνα θα ακολουθεί το απαιτούμενο dress code, με έξυπνες και κομψές επιλογές που δεν κοστίζουν μια περιουσία!

 

Στην ίδια λογική και οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως το καλοκαίρι δεν πρόκειται να τον δούμε στο Costa Navarino ή την Ελούντα, αλλά στην αγαπημένη του Μουτσούνα της Νάξου, το καταφύγιό του εδώ και χρόνια για λίγες μέρες ξεκούρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H αμερικάνικη Vogue «έντυσε» την Περιστέρα Μπαζιάνα σε εκτενές αφιέρωμα

Η φοιτήτρια που τα έβαλε με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, έγινε πρώτη κυρία της χώρας- Γιατί η Περιστέρα Μπαζιάνα οδήγησε στα δικαστήρια καθηγητή της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight