Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ένα ξεχωριστό ροκ live στην Πάτρα με τους Amken, ShadowGrin και τους Warbound Order

Ένα ξεχωριστό ροκ live στην Πάτρα με του...

Στο Memphis Rock Bar στην οδό Καραισκάκη 128, στην Πάτρα

Ένα ξεχωριστό ροκ μουσικό live θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στο Memphis Rock Bar στην Πάτρα.

Το live θα ανοίξουν οι ShadowGrin, μία Πατρινή Thrash/Power μπάντα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 από τους: Πάρι Χατζηθεωδόρου (κιθάρα), Δημήτρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Κώστα Ελευθεριάδη (μπάσο) και Θάνο Καραλή (τύμπανα). Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ο Χρήστος Γκόλφης πήρε την θέση πίσω από το μικρόφωνο και η μπάντα άρχισε να διασκευάζει κομμάτια από Iced Earth, Blind Guardian, Savatage κ.α, ενώ παράλληλα άρχισε να συνθέτει δικό της υλικό, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ rocking.gr.

Στη συνέχεια θα εμφανιστούν οι Warbound Order. Thrash Metal σχήμα που δημιουργήθηκε το 2009 στην Πάτρα. Μετά από αρκετά τοπικά live την άνοιξη του 2014 κυκλοφόρησαν το demo ''Start Your War'' φανερά επηρεασμένοι από την παγκόσμια thrash metal σκηνή.

Τέλος, το live θα περιλαμβάνει γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό «κοπάνημα» από την τετράδα των AMKEN, κάτω από τον τίτλο της πρώτης τους κυκλοφορίας, το "Adrenaline Shot" EP. Με ένα πρώτο video-clip για το κομμάτι «Zombie Pets» και ενθαρρυντικές κριτικές, εισέβαλλαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και κέρδισαν τον πρώτο διαγωνισμό Top of the Rocks.

Κατάφεραν να καθηλώσουν το γερμανικό κοινό στο πρώτο μεγάλο live τους στο εξωτερικό με τους death metal γίγαντες SIX FEET UNDER τον περασμένο Δεκέμβρη, όπως περιγράφει το rocking.gr. Η μπάντα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αθήνα.

Έναρξη: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη.

Μπύρα 2,5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View