Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευχαριστήρια δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας με «Το Ποτάμι», Βασίλη Γκολφινόπουλου

Ευχαριστήρια δήλωση του υποψήφιου Βουλευ...

Εύχεται στο νέο βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα, καλή δύναμη στο έργο του για το καλό της Αχαΐας και της χώρας

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, Βασίλης Γκολφινόπουλος που είχε μία πολύ καλή παρουσία και επίδοση σε σταυρούς στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, απέστειλε την εξής ευχαριστήρια δήλωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες της Αχαΐας που εμπιστεύτηκαν ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ανέδειξαν το Κίνημά μας σε νέο ισχυρό πόλο της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Οφείλω, ιδιαιτέρως, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, και στην οικογένειά μου για την συμπαράστασή τους κατά την διάρκεια της δύσκολης και απαιτητικής προεκλογικής περιόδου.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους Αχαιούς ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για την επίτευξη των στόχων που θέσαμε και συζητήσαμε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πάντα σε στενή συνεργασία με τους συνυποψήφιους, τους εθελοντές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και την τοπική κοινωνία.

Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, και ιδιαίτερα στο νέο βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ιάσωνα Φωτήλα, καλή δύναμη στο έργο τους για το καλό της Αχαΐας και της πατρίδας μας» - Βασίλης Γκολφινόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις