Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού Ν. Στεφανίδη ήδη έγινε κεντρικό θέμα σε Αθηναικά Μέσα ενημέρωσης

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλ...

Το "Πρώτο Θέμα" φιλοξένησε δηλώσεις της όμορφης Πατρινής που έχει κερδίσει και 3 τίτλους σε καλλιστεία

Η γοητευτική Νάσια Στεφανίδη, 23 χρονών, σπουδάστρια πληροφορικής και ΜΜΕ στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα είναι ως γνωστό η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Όπως αναφέρει εκτενές άρθρο του σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα που φιλοξενεί και δηλώσεις της Νάσιας Στεφανίδη, η κοπέλα που είναι Πατρινή στην καταγωγή, ήδη έχει τρεις τίτλους από την συμμετοχή της σε καλλιστεία.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ήταν δική της επιθυμία να καταθέσει αίτηση για βασίλισσα του πιο διάσημου καρναβαλιού της χώρας.

«Ήθελα από πέρυσι να συμμετάσχω, το είχα ψάξει μόνη μου αλλά δεν πρόλαβα γιατί είχα πάρει τηλέφωνο την τελευταία ημέρα που γίνονταν δεκτές οι αιτήσεις. Φέτος όμως το είχα υπ’ όψιν μου και πήγα μόνη μου να δώσω το βιογραφικό μου», ανέφερε στο protothema.gr φανερά ενθουσιασμένη.

Κάνει ήδη δειλά-δειλά τα βήματά της στον χώρο της μόδας κι όπως εξηγεί, «ξεκίνησα από ένα φίλο που με πρότεινε σε κάποιες διαφημιστικές εταιρείες όπου σιγά σιγά γνώρισα κι άλλο κόσμο στην Αθήνα και πήγα στα καλλιστεία. Από κει και πέρα γίνονταν διάφορες πασαρέλες και έτσι ήταν εύκολο να γνωρίσεις κόσμο αλλά κυρίως έκανα φωτογραφίσεις και δεν εντάχθηκα σε κάποιο πρακτορείο».

Το καλλίγραμμο μοντέλο με το εντυπωσιακό βλέμμα, έχει πάντως προτεραιότητα του να πάρει το πτυχίο του στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας όπου σπουδάζει ενώ ομολογεί πως από την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας γνώρισε πολλούς ανθρώπους, όπου άλλοι της υποσχέθηκαν καριέρα και άλλοι της... έκοψαν τα φτερά.

«Είναι κακόφημος χώρος και δεν έχεις εμπιστοσύνη να πας έτσι σε ένα γραφείο γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει», λέει.

Ακόμα η Νάσια Στεφανίδη εξομολογήθηκε πως της αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης αλλά στη σχολή της έχει ανακαλύψει ότι της αρέσουν κι άλλα πράγματα όπως η γραφιστική που είναι πιο δημιουργικό κομμάτι.

Τέλος ανέφερε στο protothema πως η οικογένεια της είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες της αλλά δεν θέλουν να κάνει extreme πράγματα όπως π.χ. μία γυμνή φωτογράφιση. «Δεν έχω κάνει και δεν το σκέφτομαι καθόλου. Πιστεύω ότι είναι ξεπερασμένο και ντεμοντέ που άμα το κάνεις είναι μείον», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απτόητο το Πατρινό καρναβάλι παρά την κρίση - Πάνω από 125 γκρουπ δήλωσαν φέτος συμμετοχή

 

Τζίμης Πολίτης: Ο καρναβαλιστής που κατέληξε στο σανίδι με μια στόφα παλιού κωμικού- Ο "ένοικος" με την πυτζάμα του σποτ που άξιζε ...Όσκαρ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture