Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στ. Θεοδωράκης: Μας κυβερνούν αντιευρωπαϊστές, ακροδεξιοί και συνωμοσιολόγοι

Στ. Θεοδωράκης: Μας κυβερνούν αντιευρωπα...

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Επίθεση εξαπέλυσε από τη Βουλή στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του Ποταμιού ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης για την επιλογή του να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εξέφρασε την απορία για το πως μια αριστερή κυβέρνηση επέλεξε να έχει στις τάξεις της αντιευρωπαϊστές, ακροδεξιούς και συνωμοσιολόγους.

"Δεν ξέρω, ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ, να γνωρίζουν και να μελετούν ένα μόνο τμήμα της πρόσφατης ιστορίας μας αλλά τους πληροφορούμε ότι ο νέος υπουργός Άμυνας ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα αποκαλύπτοντας ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Στα χρόνια του μνημονίου είχαμε τη μεγάλη, δεύτερη αποκάλυψη, ότι οι ξένοι μας ψεκάζουν για να είμαστε άβουλοι.

Και επειδή βέβαια το θέμα το κύριο πάντα είναι η οικονομία, είχαμε πολύ πρόσφατα την ανατρεπτική του θεωρεία ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ότι οι Εβραίοι της Ελλάδας πληρώνουν λιγότερους φόρους. Δεν είναι όμως για γέλια", σημείωσε.

Παρ' όλα αυτά, είπε, το Ποτάμι δεν είναι εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίπαλος επισημαίνοντας ότι προσβλέπει η νέα κυβέρνηση να συμβάλλει στη μείωση των ανισοτήτων και να ισορροπήσει τη χώρα μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, ακόμα και εάν οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

 

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις