Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Κουρουμπλής: "Δεν βλέπω αλλά ακούω καλά"

Π. Κουρουμπλής: "Δεν βλέπω αλλά ακο...

Οι ανασφάλιστοι προτεραιότητα της νέας ηγεσίας του υπ. Υγείας

«Δεν βλέπω αλλά ακούω καλά και οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτές» είπε κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής ο νέος υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός τόνισε ότι θα καταργηθεί το εισιτήριο των πέντε ευρώ.

Κύριος στόχος του νέου υπουργού κ. Κουρουμπλή κατά δήλωσή του είναι «να φανεί χρήσιμος στους πολίτες και μάλιστα άμεσα, καθώς δεν υπάρχουν προσδοκίες, αλλά απαιτήσεις του λαού».

«Ξέρετε, δεν βλέπω αλλά ακούω καλά και οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτές» τόνισε ο νέος υπουργός, ο οποίος είπε ότι η βούλησή του είναι να υπερασπιστεί πρωτίστως τα συμφέροντα του λαού, καθώς παρατήρησε ότι υπάρχουν και άλλα συμφέροντα, διαπλεκόμενα στον χώρο της υγείας.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, θέλουμε ισχυρούς συμμάχους για να προχωρήσουμε, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και η εντολή είναι να αξιοποιήσουμε χωρίς αποκλεισμούς όλα τα ικανά στελέχη του δημόσιου τομέα. Αναφερόμενος στον απερχόμενο υπουργό Υγείας Μ.Βορίδη,είπε χαριτολογώντας: «Φεύγει ένας Πατρίκιος κι έρχεται ένα Πληβείος».

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε τους πάντες να σιγήσουν

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις