Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ηρακλής Ρούπας: Ευχαριστώ που με τιμήσατε

Ηρακλής Ρούπας: Ευχαριστώ που με τιμήσατε

"Εύχομαι καλή θητεία στους εκλεγέντες βουλευτές της Αχαΐας"

Ο Ηρακλής Ρούπαςε, υποψήφιοε βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ σε δήλωσή του επισημαίνει: "Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, και ακόμα πιο δύσκολη για το ΠΑΣΟΚ, επέλεξα να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα. Στη σύντομη προεκλογική περίοδο επισκέφθηκα όλα τα μέρη του νομού, μίλησα με συμπολίτες μου και προσπάθησα να επικοινωνήσω το σχέδιό μου για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και της καταμέτρησης οφείλω να ευχαριστήσω εκείνους που με εμπιστεύθηκαν, που αποτέλεσα την επιλογή τους στην κάλπη, που πίστεψαν στις προθέσεις μου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που μοιράστηκαν μαζί μου την προσπάθεια, τον έντιμο και έντονο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε. Ευχαριστώ, πρωτίστως, την οικογένειά μου, που στάθηκε δίπλα μου, στηρίζοντας κάθε στιγμή τις επιλογές μου.

Για πρώτη φορά η Αχαΐα δεν θα εκπροσωπείται στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα θα προσέλθει σε συνέδριο το συντομότερο, καθώς τα χαμηλά ποσοστά του στην Αχαΐα και πανελλαδικά, δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω φθορά και εσωστρέφεια. Αναγνωρίζοντας τις ευθύνες μελών και στελεχών του (και σε τοπικό επίπεδο, αλλά και από την κεντρική ηγεσία), θα στηρίξω την ιστορικότητα του κινήματος και θα συμβάλλω στην ανανέωσή του, που μοιάζει μονόδρομος για να επιστρέψει στην κοινωνία.

Επιμένοντας στην πολιτική της σύνθεσης, εύχομαι καλή θητεία στους εκλεγέντες βουλευτές της Αχαΐας, παροτρύνοντάς τους να κάνουν το καλύτερο για το νομό μας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015