Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ - Λευκός, Κόκκινος, Κινηματογραφικής Λέσχης, Eighties, Santa Chionia, Χαβάη 5-0 κ.α

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ - Λευκός, Κόκ...

Το thebest.gr συγκέντρωσε τα πιο γνωστά καρναβαλικά πάρτυ

Μετά τον "Λευκό χορό", τον "Κόκκινο χορό" και το «Santa Chionia» και το "eighties" άλλα δύο καρναβαλικά πάρτυ οριστικοποιήθηκαν. Ο λόγος για το «Χαβάη 5-0» που θα πραγματοποιηθεί στο Pas Mal στην Ηρώων Πολυτεχνείου την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού 20 Φεβρουαρίου, από τις 11 το βράδυ και μετά. Πέρυσι αποτέλεσε την έκπληξη του καρναβαλιού.

Από την άλλη πλευρά στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου κοσμοπολίτικος καρναβαλικός αέρας θα φυσήξει την ίδια μέρα. Θέμα του πάρτυ, οι κινηματογραφικές επιτυχίες του πράκτορα 007 και τίτλος του "Μy name in Bo... Bodegas!"

Tέλος οριστικοποιήθηκε και ο χορός της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας που γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1978, έτος της ίδρυσής της, πάντα την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, δίνοντας δυναμικά το στίγμα του στο Πατρινό Καρναβάλι. Φέτος το θέμα του χορού θα είναι The Muppets και θα πραγματοποιηθεί στο Bocas Bar beer & wine.

Το eighties με σταθερούς φαν - και όψι μόνο τους συνήθεις ...ύποπτους σαραντάρηδες - "έκλεισε". Όπως μαθαίνουμε θα πραγματοποιηθεί το προτελευταίο Σάββατο της Αποκριάς στο ΟΤΤ8, που φέτος είναι 14 Φεβρουαρίου. Συμπίπτει δηλαδή με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο «Λευκός χορός» θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Πέμπτη του Πατρινού Καρναβαλιού στις 19 Φεβρουαρίου. Το «Ακρωτήρι Club Restaurant», στο Ρίο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί όσους θέλουν θα διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί σε μια βραδιά την μουσική επένδυση της οποίας έχουν αναλάβει οι:Pagopoulos G, Pigas T, Siampanis P..

Δεν έχετε παρά να ντυθείτε στα λευκά και πέρασετε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα πέρτι-θεσμό που γίνεται τα τελευταία 36 χρόνια.

Ο «Κόκκινος χορός» θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού στις 20 Φεβρουαρίου. Το «Otto» στην Όθωνος Αμαλίας θα  έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για όσους βρεθούν στο πάρτι με free drink, προσεγμένο μπουφέ με ζυμαρικά κ.α.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Ξεκίνησε πέρυσι πρώτη φορά και έγινε θεσμός. Το καρναβαλικό πάρτυ του Distinto στο Ρίο «Santa Chionia» επανλαμβάνεται και φέτος την τελευταία Τετάρτη του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 18 Φεβρουαρίου.

Πέρυσι το πάρτυ προκάλεσε αίσθηση επιστρατεύοντας μέχρι και χιόνια στη διακόσμηση.

Όπως κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού το party της χρονιάς είναι με περούκα με γυαλιά στο Banana Moon, του Γιώργου Κοτοπούλη. Το party ξεκίνησε το 1991 στην Αρένα πέρασε από το Αbya Υala το Up Town και στο Orient Express και συνεχίζει στο Banana Moon...!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2 ΤΟ ΠΑΡΤΙ «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» - See more at: http://pressmedoll.gr/savvato-142-to-parti-your-face-sounds-familiar-apo-tous-ipokrites/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.iGbOxHbe.dpuf
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2 ΤΟ ΠΑΡΤΙ «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» - See more at: http://pressmedoll.gr/savvato-142-to-parti-your-face-sounds-familiar-apo-tous-ipokrites/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.iGbOxHbe.dpuf

Tο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου οι «Υποκριτές» που ξέρουν καλά πώς να ξεσηκώνουν το κοινό με τις θεατρικές τους παραστάσεις, τώρα μας υπόσχονται μια αξέχαστη καρναβαλική βραδιά

Με πηγή έμπνευσης, το σόου «Your face sounds familiar» που παρακολουθήσαμε και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, μας δίνουν ραντεβού στο Teatro Café της Veso με το «Your face soundsfamiliar by ypokrites» με «σπαρταριστές» μεταμφιέσεις, πολύ χορό και Καρναβαλική μουσική και φυσικά γέλιο μέχρι δακρύων. Στα decks θα είναι ο Ανδρέας Γριντέλας και ο Μίλτος Παπλάς.

Με «Μάτια ερμητικά κλειστά» θα πάμε στο «Aquarέλα». Αυτός είναι ο τίτλος του αρναβαλικού πάρτι που έχει προγραμματίσει το νέο στέκι της Ηφαίστου για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και όπως φαίνεται και από τον τίτλο του, το μυστήριο… θα περισσεύει, ενώ φυσικά υπάρχει και το ανάλογο dress code. Απαραίτητα μάσκα και για τα δύο φύλα και κομψό φόρεμα για τις γυναίκες και total black λουκ για τους άνδρες.

Πάρτι για την Τελετή Λήξης στο «Δασύλλιο»

Το «Δασύλλιο» και ο Kiss FΜ, διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και φέτος Δασύλλιο και Kiss Fm πάνε μαζί

και προσφέρουν ατελείωτο κέφι, non stop music μέχρι το πρωί  και φυσικά μια μοναδική θέα για την καύση του Καρνάβαλου και των πυροτεχνημάτων της τελετής Λήξης.

Και φέτος το Δασύλλιο πρωταγωνιστεί Καρναβαλικά.

 

 

Σχετικά άρθρα

"Έκλεισαν" οι πιο γνωστοί Καρναβαλικοί Χοροί - "Λευκός" , "Κόκκινος" και "Santa Chionia"

Τέλος εποχής για τον Πέτρο Βρυώνη από το Καρναβαλικό Εργαστήρι;

Πάτρα: Γέμισε καρναβαλικές ΦΩΤΟ το facebook- Διασκέδαση μέχρι το πρωί στα πάρτυ της καρναβαλικής έναρξης

Πάτρα: Το πάρτυ του καρναβαλικού Κομιτάτου για την έναρξη του Καρναβαλιού-Ποιοι ήταν εκεί;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight