Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεύτερη νίκη για τον ΟΦΗ και πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου

Δεύτερη νίκη για τον ΟΦΗ και πρόκριση στ...

Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς μετά το 0-4 της Κομοτηνής

Το καθήκον του έκανε ο ΟΦΗ, που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, επικράτησε και πάλι του Πανθρακικού με 1-0, σφραγίζοντας και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για τους Κρητικούς.

Με το παιχνίδι να είναι αδιάφορο και την πρόκριση να έχει κριθεί στο 4-0 του αγώνα της Κομοτηνής, οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο ΟΦΗ με μόλις 15 παίκτες αποστολή, αρκέστηκε στο να δώσει ανάσες στους Κουτσιανικούλη και Τζορτζ.

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά και με όπλο την συνοχή, αφού από την άλλη ο Πανθρακικός έπαιζε με ένα κράμα νέων, αναπληρωματικών και νεοφερμένων, κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του κέντρου και την κατοχή της μπάλας.

Μάλιστα, οι παίκτες του Αναστόπουλου κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτή την υπεροχή, με τον Λαμπρόπουλο να ανοίγει τοπ σκορ. Ήταν το 12ο λεπτό, όταν μετά από πολύ όμορφη ενέργεια και δυνατό σουτ, ο Πατρινός μέσος νίκησε τον Πασχαλάκη και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Από το σημείο εκείνο και μετά, το παιχνίδι ήταν σαν να είχε τελειώσει. Με τις δύο ομάδες να κάνουν αγγαρεία, το μόνο που μένει είναι ο τραυματισμός του Μερεμπασβίλι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, άφησε την θέση του στον Κουτσιανικούλη και δημιούργησε ακόμα έναν πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της τιμής, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη, με τους Κουτσιανικούλη και Τζορτζ, όμως, να αστοχούν σε τετ α τετ.

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μαραθιανός, Ροβίθης

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μάρτινς, Μπαλντά, Ηλιάδης, Ζδράβος, Φραγκούλης, Γκουτσίδης, Ψάλτης, Μουζαζβίλι, Χασομέρης

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports