Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ρέκορντμαν των σταυρών στη Ν.Δ. ο Άγγελος Τσιγκρής, που έκανε τις 6.000 ψήφους 13.000 και άφησε πίσω του τον Νταβλούρο

Ρέκορντμαν των σταυρών στη Ν.Δ. ο Άγγελο...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Ωστόσο δεν μπήκε στη Βουλή καθώς η Ν.Δ. έβγαλε μόλις μία έδρα

Ρέκορντμαν των σταυρών  στην Αχαϊα σε ό,τι αφορά στη Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε ο δεύτερος σε σταυρούς Άγγελος Τσιγκρής ο οποίος κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ψήφους του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012  και να αφήσει πίσω του τον πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρο.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν κατάφερε κατάφερε να μπει στη Βουλή καθώς η Νέα Δημοκρατία έμεινε με μια έδρα για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έκανε μια σημαντική καταγραφή δυνάμεων καθώς οι 6.139 ψήφοι που είχε λάβει στις  εκλογές το 2012 έγιναν 13.362 και τον έφεραν πίσω από τον Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος επίσης διέγραψε μια αξιοσημείωτη διαδρομή έχοντας το αβαντάζ της επιτυχημένης υποψηφιότητάς του με την Ν.Δ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη μεγάλου μέρους του κομματικού μηχανισμού.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του Άγγελου Τσιγκρή στην ευρύτερη  περιοχή της Αιγιάλειας όπου η επιτυχία του άγγιξε το 90% των ψηφοφόρων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

Κοινή  διαπίστωση είναι πάντως ότι και στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. οι πολίτες επέλεξαν πρόσωπα άφθαρτα και νέα, απαντώντας στο αίτημα των καιρών για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού σε όλα τα επίπεδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άγγελος Τσιγκρής: Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Αχαϊας για τη στήριξή τους και τον υπερδιπλασιασμό των ψήφων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις