Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ήρθε για εκείνους που αγαπούν τις γεύσεις...

Ήρθε για εκείνους που αγαπούν τις γεύσεις...

...και τους ξετρέλανε όλους!

Όσοι αγαπάνε την "καλή κουζίνα", τις ψαγμένες γεύσεις, τις λίγο πειραγμένες συνταγές και τα ευφάνταστα πιάτα, έχουν σίγουρα ανακαλύψει το "Μπαχαράδικο", ένα ναό μπαχαρικών, αρωματικών και όχι μόνο, στο κέντρο της Πάτρας.

Στο "Μπαχαράδικο", με τα 63 είδη μπαχαρικών, 21 είδη πιπεριών, 13 είδη αλατιών, 36 μείγματα αλατιών, 30 είδη αρωματικών φυτών, 48 έτοιμα μείγματα μπαχαρικών, 30 είδη αποξηραμένων λαχανικών, 25 είδη ζαχαροπλαστικής, 10 είδη δημητριακών, 30 είδη υπετροφών και αποξηραμένων φρούτων και 20 είδη βοτάνων, οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ...

Από μέρα σε μέρα, μαθαίνουμε ότι καταφθάνουν νέα μείγματα μπαχαρικών για κρέατα, με ιδιαίτερες γεύσεις και ξεχωριστά αρώματα, νέα είδη τσαγιού (με χαλαρωτικές ιδιότητες, για διατροφή και αρωματικά), καθώς και νέα μπαχαρικά για να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο τα καθημερινά ή τα πιο... ιδιαίτερα πιάτα μας.

Και το καλύτερο; Οι σοκολάτες που έγιναν ανάρπαστες τα Χριστούγεννα, επανέρχονται και σε νέους ακαταμάχητους συνδυασμούς... Σοκολάτα με φράουλα και ροζ πιπέρι, με τζίντζερ, με τσίλι, με κανέλα και μήλο, με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαίων και με κράνμπερι, η μία πιο λαχταριστή από την άλλη! Οι λάτρεις της σοκολάτας, θα καταλάβουν...

Στο "Μπαχαράδικο" είναι όλα διαλεγμένα ένα προς ένα, με βασικό κριτήριο την ποιότητα, στην οποία ο ιδιοκτήτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση αναζητώντας συνεχώς τους προμηθευτές με τα καλύτερα προϊόντα, αλλά και τις τιμές, για τις οποίες ψάχνει ακόμα περισσότερο ώστε η καλή γεύση να είναι προσιτή σε όλους.

Μάθετε όλα τα "μυστικά" των μπαχαρικών και ανακαλύψτε ξανά την κουζίνα...

Επισκεφθείτε τη σελίδα του "Μπαχαραδικου" στο fb ΕΔΩ

ΜΠΑΧΑΡΑΔΙΚΟ
Μαιζώνος 61-63, Πλ. Όλγας
Τηλ. 2613019227

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά