Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Άγγελος Τσιγκρής: Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Αχαϊας για τη στήριξή τους και τον υπερδιπλασιασμό των ψήφων

Άγγελος Τσιγκρής: Ευχαριστώ από καρδιάς ...

"Είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, έτοιμος για τις μάχες της κοινωνίας, δίπλα στους Αχαιούς, συνοδοιπόρος τους στον καθημερινό αγώνα"

«Eυχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αχαϊας που με στήριξαν τόσο ζεστά και  τόσο εγκάρδια σε αυτή την εκλογική μάχη,  γεγονός που καταδείχθηκε από τον υπερδιπλασιασμό των ψήφων που έλαβα σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική  αναμέτρηση, (οι 6.139 ψήφοι έγιναν 13.320), αλλά και από την στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κάτι που για μένα υπήρξε μεγάλο κέρδος σε πολιτικό αλλά και –κυρίως- σε ανθρώπινο επίπεδο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαϊα Άγγελος Τσιγκρής.

«Ευχαριστώ επίσης θερμά τους πολίτες της Αιγιάλειας που με στήριξαν σε ποσοστό που υπερβαίνει το 90% του συνόλου όσων στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα και μου υπαγορεύει το αίσθημα της ευθύνης που πηγάζει από αυτή την στήριξη, από το αγκάλιασμα των πολιτών του νομού μας.

Της ευθύνης να εξακολουθήσω να είμαι δίπλα στους πολίτες της Αχαϊας και στις νέες μάχες που θα δώσουμε για ένα καλύτερο νομό, για ένα καλύτερο αύριο.

Δυστυχώς η απώλεια της δεύτερης έδρας της Ν.Δ. στην Αχαϊα, δεν μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους Αχαιούς στο Κοινοβούλιο και να παλέψω μέσα από αυτό για όσα θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε.

Είμαι όμως εδώ, όπως ήμουν πάντα, έτοιμος για τις μάχες της κοινωνίας, δίπλα στους Αχαιούς, συνοδοιπόρος τους στον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο κράτος, για τη δημοκρατία, την δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.

Ελπίζω η νέα κυβέρνηση που προκύπτει από την ετυμηγορία των πολιτών να μην διαψεύσει τις ελπίδες τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους βουλευτές του νομού μας  που αναλαμβάνουν το βαρύ  καθήκον να μεταφέρουν την φωνή της Αχαίας δυνατή και καθαρή όπου και  όπως  πρέπει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015