Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα"

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική νίκη σε μί...

Όπως αυτή του Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός είχε προετοιμαστεί καλά και έτσι πήρε μία σημαντική νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αυτή του Απόλλωνα, σύμφωνα με  όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στον βαθμό συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς γιατί παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη στο γήπεδο, πολύ αθλητική με καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός συγκέντρωσης μας ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και την κρατήσαμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα για την εικόνα που έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε απόψε», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας είπε: «Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα και σωστά προετοιμασμένη. Έπρεπε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, στα περισσότερα σημεία το κάναμε, είχαμε συγκέντρωση και τα καταφέραμε».

Πηγή: superbasket.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports