Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Σκίζει" η ταινία του Ίστγουντ "Ελεύθερος Σκοπευτής" στις ΗΠΑ - Ήδη ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια

"Σκίζει"  η ταινία του Ίστγουν...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ θα βγει στην Ελλάδα στις 19/2/2015 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer

«Σκίζει» στα Αμερικάνικα ταμεία ο «γερόλυκος» του κινηματογράφου Κλιντ Ίστγουντ καθώς η νέα σκηνοθετική του προσπάθεια που προτάθηκε και για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας της χρονιάς, στρογγυλοκάθισε για 2ο σαββατοκύριακο στην κορυφή του Αμερικάνικου box office.

Το «American Sniper – Ελεύθερος Σκοπευτής» παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε μερίδα του κοινού για το θέμα του που μάλιστα βασίζεται σε αληθινή ιστορία, αυτή ενός σκοπευτή του Αμερικάνικου στρατού που επίσημα και αποδεδειγμένα σκότωσε περισσότερους από 160 ανθρώπους (τον ρόλο υποδύεται ο υποψήφιος για Όσκαρ για 3η συνεχόμενη χρονιά Μπράντλει Κούπερ) σαρώνει στα ταμεία και πρόσθεσε άλλα 64 εκατομμύρια το περασμένο τριήμερο φτάνοντας τις έως τώρα συνολικές του εισπράξεις στις ΗΠΑ στα 200 εκατομμύρια δολάρια!

Το φιλμ The Boy next door όπου παίζει η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ράιαν Γκούζμαν, ήρθε 2ο σε εισπράξεις με 15 εκατομμύρια δολάρια ενώ απογοητευτικό ήταν το ξεκίνημα του «Mortencai» με τον Τζόνι Ντεπ που έχει στοιχίσει 60 εκατομμύρια και μετά βίας έφτασε τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια στο ξεκίνημα του. Η ταινία αυτή θα αρχίσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα από τις 29/1/2015.

Στις Αμερικάνικες οθόνες αυτό το διάστημα κυριαρχούν και τα Οσκαρικά φιλμ με το «Παιχνίδι της Μίμησης» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (παίζεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) να πηγαίνει καλά με σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του έως τώρα.

Η «Selma» που θα δούμε μέσα στον Φεβρουάριο στην Ελλάδα, σε διανομή Odeon (είναι υποψήφια επίσης για Όσκαρ καλύτερης ταινίας), έχει φτάσει στις ΗΠΑ τα περίπου 40 εκατομμύρια σε εισπράξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture