Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συγκινητική ιστορία του “Batkid” γίνεται ταινία με την Julia Roberts!

Η συγκινητική ιστορία του “Batkid” γίνετ...

Ο 6χρονος, Miles Scott, έπασχε από καρκίνο και ζήτησε να γίνει υπερήρωας για μία ημέρα

Θυμάστε την ιστορία του 6χρονου, Miles Scott, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και ζήτησε να γίνει υπερήρωας για μία ημέρα; Η συγκινητική του ιστορία θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, σε μία ταινία που θα πρωταγωνιστεί η Julia Roberts.

Η διάσημη ηθοποιός θα αναλάβει επίσης και την παραγωγή της ταινίας, που θα αφηγείται την απίστευτη ιστορία του μικρού Miles, ο οποίος κατάφερε να βγει τελικά νικητής στη μάχη με τον καρκινο.

Ο Miles Scott είχε διαγνωστεί με καρκίνο απ` όταν ήταν 18 μηνών και όταν ήταν 5 ζήτησε από το Make Α Wish να τον κάνει υπερήρωα για μία ημέρα.

Ετσι κι έγινε, στις 15 Νοεμβρίου του 2013, όταν το Σαν Φρανσίσκο μετατράπηκε σε Gotham City. 20.000 άτομα έλαβαν μέρος στο event και το Miles Scott έγινε ο… Batkid!

Στα social media είχε γίνει πραγματικά χαμός, ενώ ακόμη και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μέσω ενός βίντεο που πόσταρε στον λογαριασμό του στο Twitter, είχε ενθαρρύνει τον απόστευτο πιτσιρικά να σώσει τη Gotham City!

Σήμερα, ο Miles Scott είναι έξι ετών και έχει ξεπεράσει τον καρκίνο. Βρίσκεται ασφαλώς σε διαρκή παρακολούθηση, αλλά έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία το πρώτο στάδιο της θεραπείας του και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις