Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδίδονται σε προσωρινή λειτουργία 9 χιλιόμετρα νέου κλάδου της Κορίνθου-Πατρών μεταξύ Ζευγολατιού και Κιάτου

Παραδίδονται σε προσωρινή λειτουργία  9 ...

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του βόρειου κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του βόρειου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών από το ύψος του Ζευγολατιού (ΧΘ 97,9) έως το Κιάτο (ΧΘ 106,9) μήκους περί τα 9 χλμ., στον οποίο θα εκτραπεί προσωρινά -με τις κατάλληλες προσαρμογές- η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, ως εξής:

-       από τη ΧΘ 97,9 έως τη ΧΘ 105,5 σε μία λωρίδα πλάτους 3,60 μ και ΛΕΑ ανά κατεύθυνση, με σταθερούς εύκαμπτους οριοδείκτες στο ενδιάμεσο,

-       από τη ΧΘ 105,5 έως και τη ΧΘ 106,9 σε μια λωρίδα πλάτους 3,25 μ. ανά κατεύθυνση, με κώνους στο ενδιάμεσο, ενώ κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 27.01.2015 έως τις 25.09.2015.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις