Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Fight Club της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κοπή της Πρωτοχρονιάτ...

H εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο στην οδό Δημοκρατίας 23

Το περασμένο Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, στις 19.00 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Fight Club της Πάτρας - Mαχητικό κλαμπ, στην οδό Δημοκρατίας 23, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μόνο που η φετινή κοπή ήταν ξεχωριστή για το σύλλογο καθώς το τέλος του 2014 σήμανε την ολοκλήρωση μιας δεκαετούς πορείας γεμάτης με μετάλλια και διακρίσεις.

Στο χώρο παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημήτρης Πελεκούδας, Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας στο Δήμο Πατρέων, ο Ανδρέας Κοντογεωργόπουλος, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Σαραβαλίου, ο κύριος Αργυράτος Θεόδωρος, πρόεδρος πρωταθλημάτων επαγγελματικών τάξεων του δήμου Πατρέων καθώς και  απεσταλμένοι συντάκτες του τοπικού τύπου και ένα μεγάλο πλήθος γονέων και αθλητών.

Μετά το πέρας της κοπής, ακολούθησε μια ομιλία σχετικά με τα δέκα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου με ένα flash back των γεγονότων που έλαβαν χώρο όλα τα περασμένα έτη και καθιέρωσαν  το όνομα της ομάδας  επάξια τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (πανελληνιά πρωταθλήματα  - διεθνή μίτινγκ).

Τέλος  τους  καλεσμένους  περίμενε ένα ιδιαίτερο μπουφέ και πολλές εκπλήξεις. Ο προπονητής κ. Κοτσόπουλος Μιχάλης  βράβευσε τους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι είχαν διάκριση κατά το έτος 2014 και έδωσε την υπόσχεσή του για μια ακόμα πιο δημιουργική χρονιά με πολλά μετάλλια σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, στο

Tae Kwon Do – Kick Boxing – Muay Thai - Πυγμαχία.

Οι δάσκαλοι και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν δημοσίως, ιδιαίτερα όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους, και εύχονται σε όλους  Καλή Χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View