Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

H δηλητηριώδης μπηχτή της Βίβιαν Σαμούρη για ΜΜΕ που έδιναν γκάλοπ για την Αχαϊα πριν τρεις ημέρες με 15 μονάδες διαφορά

H δηλητηριώδης  μπηχτή της Βίβιαν Σαμούρ...

"Σίγουρα τώρα σκέπτονται, πως θα το φέρουν να τους αγαπήσει και αυτή η Κυβέρνηση"

Με μια δηλητηριώδη  μπηχτή  για  ΜΜΕ που έδιναν γκάλοπ για την Αχαϊα πριν τρεις ημέρες με μόνο  15 μονάδες διαφορά, υποδέχθηκε η Βίβιαν Σαμούρη στο fb την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει συγκεκριμένα η δημοτική σύμβουλος: "Καλή εβδομάδα! Και τώρα μένει να δούμε αγαπητοί μου φίλοι, την πολιτική που θα εφαρμοστεί. Και ξέρετε ...καθρέφτης της πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης είναι η συμπεριφορά της ,προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Και εννοώ προς τα Μέσα εκείνα που ταλαιπωρούν την ψυχή των ανθρώπων, που καθυστερούν την αλλαγή της κοινωνίας με την κινδυνολογία ,ως άξιοι εκτελεστές, που χρωστάνε τα μυρια όσα και δεν τους μιλάει κανείς , που μέχρι χθές έβγαιναν με πηχυαίους τίτλους "προσδεθειτε γιατι χανόμαστε", που έδιναν γκάλοπ για την Αχαια πριν τρεις ημέρες με 15 μονάδες διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και δυο έδρες στη ΝΔ και τελικά μόλις τρεις μέρες μετά ,η διαφορά κάθισε στις 25 μονάδες και μια έδρα στη ΝΔ...και που σίγουρα τώρα σκέπτονται, πως θα το φέρουν να τους αγαπήσει κ αυτή η Κυβέρνηση και με ποιον μπορεί να το επιτύχουν...
Υ.Γ. Δεν μπορώ να ξεχάσω την μανία κ τα απανωτά γκάλοπ με τα οποία συγκεκριμένο μέσο προσπαθούσε, στις δημοτικές εκλογές, να επηρεάσει τους συμπολίτες μας, κατ´ εντολή βεβαίως, ότι η παράταξη μας δεν θα έμπαινε καν στο δημοτικό συμβούλιο. Φυσικά , αυτό δεν συνέβη και παρόντες είμαστε και δυνατοί "ολοι μαζι" , αλλά ωστόσο , ήταν ένας απο τους τρόπους που επιχείρησαν και αλλοίωσαν ,ως προς το ποσοστό μας, τη βούληση της κοινωνίας..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015