Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Oι Παιδικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών ετοιμάζουν αποκριάτικα δρώμενα και χορούς

Oι Παιδικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων...

Στο μεταξύ το ιστορικό σωματείο έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ελληνικά Αποκριάτικα Δρώμενα, μελωδίες και χοροί αναμένεται να παρουσιάσουν στην καρδιά της Πάτρας στην Πλατεία Γεωργίου, ακριβώς μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» οι Παιδικές Ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών μέσα στο επόμενο διάστημα!

Στο μεταξύ το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών γιόρτασε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με πλήθος εκπροσώπων αρχών, φορέων, συλλόγων καθώς και με πληθώρα μελών, φίλων, συγχορευτών και μαθητών του.

Με τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Προκόπιου Κόρδα, η Πρόεδρος του ΛτΕ Πατρών Κατερίνα Πολυκρέτη και το ΔΣ έκοψαν την βασιλόπιτα δίνοντας ευχές για ένα δημιουργικό και γεμάτο αισιοδοξία 2015. Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Το γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε με το μουσικό τόνο που δόθηκε αρχικά από «Τα Μακάμ της Πόλης» την 6μελή ορχήστρα νέων παραδοσιακής μουσικής που με τα τραγούδια τους και την αρμονία των μελωδιών τους ζέσταναν την βραδιά. Την συνέχεια ανέλαβε ο καταξιομένος δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Νίκος Φιλιππίδης που με την πενταμελή ορχήστρα του ξεσήκωσε τους πάντες. Μαζί του ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης στο λαούτο, ο Βαγγέλης Δημούδης στο ούτι, στο νταούλι ο Κώστας Μερετάκης και στο βιολί ο Κικίλης Κώστας.

Η μουσική του Νίκου Φιλιππίδη ένωσε τους παρευρισκόμενους δημιουργώντας μια τεράστια χορευτική αλυσίδα κατακλύζοντας το χώρο και εξασφαλίζοντας την ομορφότερη ατμόσφαιρα!

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν και ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς αφού το δώρο που τον περιμένει είναι ένα ταξίδι για δυο άτομα με πλοίο στην Ιταλία προσφορά από το γραφείο ROTA Shipping ΚΟΥΖΙΟΣ-ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ και Superfast - Anek!

Aξίζει ακόμη να τονιστεί πως μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων, των μελών και των μαθητών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στη χώρο του Λυκείου με σύνθημα «Ένας δεν φτάνει χρειάζονται πολλοί». Το προεδρείο ευχαριστεί δημοσίως όλους για την προσφορά σας στη ζωή!

Ακόμα εδώ και ένα χρόνο τώρα το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών δημιούργησε το δικό του κανάλι στο δημοφιλή δικτυακό τόπο youtube! Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν αναρτηθεί τουλάχιστον 60 αποσπάσματα ψηφιακού υλικού παραστάσεων από το αρχείο του Λυκείου.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών προχωρά δυναμικά συμβαδίζοντας με τις νέες τεχνολογίες. «Στη προσπάθειά μας να ανοίξουμε τις πύλες επικοινωνίας και να διευκολύνομε οποιονδήποτε θέλει να επικοινωνήσει με εμάς δημιουργήσαμε το λογαριασμό μας στο skype με όνομα ‘lepatras’», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών με σεβασμό στα ήθη, έθιμα, αξίες και παραδόσεις του τόπου μας γεφυρώνει το παρελθόν με το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture