Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Το Θείο Τραγί» με την Μάρια Φλωράτου στην Αθήνα, στο θέατρο Αλκμήνη

«Το Θείο Τραγί» με την Μάρια Φλωράτου στ...

Η παράσταση έχει ήδη χειροπκροτηθεί δύο φορές στο act της Πάτρας, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση του act της Πάτρας «Το Θείο Τραγί», του Γιάννη Σκαρίμπα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Θέατρο Αλκμήνη, από το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

"Ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στην «αγγελική» και την «δαιμονική» φύση, ένας περιπλανώμενος τυχοδιώκτης, επιστρέφει στην γενέτειρα του και αναστατώνει την τοπική κοινωνία, ανατρέποντας όλες τις παγιωμένες κοινωνικές συμβάσεις".

Σκηνοθεσία - Ερμηνεία: Τάσος Δαρδαγάνης και Μάρια Φλωράτου.

Φωτ.: Ευσταθία Δρακονταειδή.

Παραγωγή: Ομάδα «Από ΄δω και πέρα».

Διάρκεια 80'.

Η ιδιαίτερη αυτή παράσταση παίχθηκε ήδη 2 φορές στο act.

Ο Τάσος Δαρδαγάνης είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης (2006) και συμμετείχε στις παραστάσεις: Άμλετ (2011) σκηνοθεσία Θ. Παπακωνσταντίνου , Ο θρίαμβος του έρωτα (2010) σκηνοθεσία Μ. Χατζηνικολιδάκη, Η λέσχη της αυτοκτονίας (2008) σκηνοθεσία Κ. Ευαγγελάτου, Η ερωτευμένη νεκρή (2007) σκηνοθεσία Κ. Ευαγγελάτου, Η κωμωδία των παρεξηγήσεων (2006) σκηνοθεσία Δ. Δεγαίτη,  Μισός αιώνας Αριστοφάνης (2004) σκηνοθεσία Γ. Λαζάνη. Το 2012 έκανε την πρώτη του σκηνοθεσία στο μυθιστόρημα του Μ. Μπουλγκάκοφ, Ο Μαίτρ και η Μαργαρίτα. Ακολούθησαν "η Γυναίκα με τα μαύρα"  της Σούζαν Χιλ το 2014 και "το Θείο Τραγί" του Γ. Σκαρίμπα, το οποίο σκηνοθετεί μαζί με την Μάρια Φλωράτου.

Η Μάρια Φλωράτου, κόρη του Ευάγγελου Φλωράτου, είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης (2008). Στο Θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις: ο Δύσκολος, σκην.Φάνης Δίπλας (2013), Χάιντι, σκην.Λευτέρης Γιοβανίδης(2012) Το φιλί Ανάποδα, σκην. Τηλέμαχος Τσαρδάκας (2011) Κλυταιμνήστρα 2, σκην. Περικλής Βασιλόπουλος (2011), Το Σκυλί του Ωρίωνα, σκην. Τηλέμαχος Τσαρδάκας (2011),  Ορέστεια, σκην. Λουκάς Θάνος (2010). Στον Κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες: December Riots, σκην. Δημήτρης Βόρρης (2010) και Νύφες, σκην. Παντελής Βούλγαρης (2004). Το 2014 σκηνοθέτησε μαζί με τον Τάσο Δαρδαγάνη "Το Θείο Τραγί" του Γ. Σκαρίμπα.

Τιμή εισιτηρίου: 10€, 5€(φοιτητικό & ανέργων).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture