Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Διακίδειο για το υπόλοιπο του Γενάρη και τον Φεβρουάριο του 2015

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη...

Την Τετάρτη 28/1 θα μιλήσει ο καθηγητής χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Ιωάννης Ματσούκας

Πλούσιο σε εκδηλώσεις (διαλέξεις και ομιλίες) είναι το πρόγραμμα στο ιστορικό πνευματικό σωματείο της Διακιδείου Σχολής του Λαού στην οδό Κανάρη πίσω από το ΙΚΑ της Γούναρη, στην Πάτρα, για το προσεχές διάστημα.

Την περασμένη Τετάρτη 21/1/2015 μίλησε στην Διακίδειο ο Ν. Ουζούνογλου, καθηγητής ΕΜΠ, πρόεδρος Οικ. Ομοσπ. Κωνσταντινοπολιτών, με θέμα «Εκατό χρόνια από την έναρξη της εφαρμογής του Σχεδίου Αφανισμού της Ανατολής, Το βιβλίο: (Ο κώδικας της σύγχρονης Τουρκίας) του Δρ. Φουάτ Ντουντάρ». Η εκδήλωση έγινε με την συνεργασία του Κύκλου για τον ευρύτερο Ελληνικό Πολιτισμό «Μαγναύρα».

Το Σάββατο 24/1/2015 στο βήμα της Διακιδείου ανέβηκε ο Ιωάννης Σ. Χρονόπουλος, επίτιμος Δικηγόρος, με θέμα «Ο στρατηγός Μακρυγιάννης, η συμβολή του στον αγώνα του 1821, στην επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου και τα Απομνημονεύματά του» και ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη 28/1/2015 στις 19.00 ομιλία του Ιωάννη Ματσούκα, ο οποίος είναι καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θα αναλύσει το θέμα «Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην πρωτοπορία της Φαρμακευτικής έρευνας. Καινοτομία Φαρμακευτικά προϊόντα με στόχο Κλινικές Δοκιμές».

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το τέλος Ιανουαρίου και όλο τον Φεβρουάριο του 2015.

30/1/2015 Παρασκευή

Εορτή των Τριών Ιεραρχών - Εκδήλωση του Παραρτήματος Πατρών της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων. Ομιλητής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Γερβάσιος Παρακεντές.

31/1/2015 Σάββατο

Ο κ. Άγγελος Τσιγκρής, δικηγόρος, Δρ. Εγκληματολογίας, τ. Γεν. Γραμματέας Υπ. Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής θα μιλήσει με θέμα «Δικαιοσύνη – Διαφάνεια – Ανθρώπινα δικαιώματα: Οι τρεις βασικοί πυλώνες μιας υγιούς Δημοκρατίας».

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

4/2/2015 Τετάρτη

Ο κ. Βασίλειος Αναστασόπουλος, καθηγητής Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Το ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και η συμβολή του στην κοινωνική ευημερία».

7/2/2015 Σάββατο

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κωτσάκης, Ηγούμενος Ιεράς Μονής Ομπλού, με θέμα «Το εργόχειρο που δεν τελειώνει ποτέ».

11/2/2015 Τετάρτη

Ο κ. Παναγιώτης Γ. Παπαθανασόπουλος, καθηγητής Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «Κεφαλαλγία, σύμπτωμα, ενόχληση ή προειδοποίηση».

14/2/2015 Σάββατο

Ο κ. Δημήτριος Καράμπελας, εκπαιδευτικός – οικονομολόγος, με θέμα «Η ανθρώπινη σκέψη: Κέντρο προόδου ή αυτοκαταστροφής για τον άνθρωπο».

25/2/2015 Τετάρτη

Ο κ. Σπύρος Παπουτσάκης, ιατρός – χειρούργος, με θέμα:

«Δεοντολογικά που ηθικά προβλήματα σε ανθρώπους 3ης ηλικίας».

28/2/2015 Σάββατο

Εορτή Ορθοδοξίας - Εκδήλωση του Παραρτήματος Πατρών της Πανελληνίας Ενώσεως Θεολόγων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture