Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Μετά τις 11.15 το πρωί μπόρεσαν τελικά να ψηφίσουν σε δύο κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας λόγω του χιονιού

Μετά τις 11.15 το πρωί μπόρεσαν τελικά ν...

Αδυνατούσαν λόγω των καιρικών συνθηκών να προσεγγίσουν το σημείο οι διακστικοί αντιπρόσωποι

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία προκάλεσε καθότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, η κακοκαιρία που επικράτησε στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας στον γειτονικό νομό της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανέφερε το in.gr και το ΑΠΕ, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στις κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας, το Γρηγόρι και την Ελατόβρυση, τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν αναγκαστικά στις 11:15 το πρωί και όχι στις 7 το πρωί όπως έπρεπε λόγω του χιονιού που είχε καλύψει το οδικό δίκτυο και εμπόδιζε την προσέλευση των δικαστικών αντιπροσώπων.

Οι δρόμοι τελικά άνοιξαν με εκχιονιστικά μηχανήματα και αφού αλατιέρες έριξαν αλάτι στα σημεία αυτά ενώ ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μ. Θεοχαρίδης δήλωσε ότι τα προβλήματα έχουν πλέον λυθεί και η εκλογική διαδικασία στην ορεινή Ναυπακτία προχωρά ομαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετό χιόνι υπήρχε στη δημοτική οδό από Ελατού προς Γρηγόρι καθώς και στις κοινότητες Κρυονερίων και Κυδωνέας.

Εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου Ναυπακτίας δούλευαν από τις πρώτες πρωινές στις συγκεκριμένες ορεινές περιοχές προκειμένου όσο πιο γρήγορα γινόταν να ανοίξουν ή να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς. Στο θέμα αυτό ήταν άμεση η κινητοποίηση και παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης όπως ήδη είναι γνωστό, στην Αχαΐα με μικρή καθυστέρηση άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στις κοινότητες Βιλιβίνης και Βάλτας, που βρίσκονται στη ορεινή επαρχία του δήμου Καλαβρύτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015