Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Πάτρα:Συνεχίζεται η ψηφοφορία - Σχηματίστηκαν ουρές- Εκλογικά τμήματα χωρίς ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Συνεχίζεται η ψηφοφορία - Σχηματίσ...

Αυξάνεται η προσέλευση ψηφοφόρων όσο περνά η ώρα

Μεγαλύτερη είναι η προσέλευση ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας σε σχέση με τις πρωινές ώρες και ήδη έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ουρές. Ωστόσο και αυτή η εκλογική διαδικασία σημαδεύεται από την απουσία μελών εφορευτικής επιτροπής. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα εκλογικών τμημάτων που στεγάζονται στο 20ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας στην Αρόη.


Σε ένα εξ αυτών δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα η δικαστική αντιπρόσωπος και η γραμματέας να έχουν φτιάξει στίβες από ψηφοδέλτια, τα οποία κάθε ψηφοφόρος παίρνει μόνος του, ενώ σε άλλο τμήμα προσήλθε μόλις ένα μέλος εφορευτικής.

Αντίστοιχο πρόβλημα με την ολοκληρωτική απουσία εφορευτικών επιτροπών παρατηρήθηκε και στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας ΒΟΥΔ.

Επιπρόσθετα κάποιοι ψηφοφόροι καλούνται να αλλάξουν εκλογικό τμήμα και όπως καταγγέλει ηλικιωμένη στην κάμερα του thebest.gr δεν μπορεί να βρει πού ψηφίζει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015