Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ακρίτα

Η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα ηττήθηκε ...

Ξεχώρισαν οι πρώην "μελανόλευκες" Μποτσάκη και Νικολακοπούλου

Με τις Μποτσάκη, Νικολακοπούλου και Χάσκου να ξεχωρίζουν, ο Ακρίτας Καλαμάτας πέτυχε μία μεγάλη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, του οποίου επιβλήθηκε 3-1 σετ.

Ο Απόλλων ξεκινούσε καλά το παιχνίδι αλλά μετά το 10 δεν κατάφερνε να διατηρήσει την καλή εικόνα κι έτσι ο Ακρίτας ξέφευγε αρκετά στο πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο σετ. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά, ο Ακρίτας μείωσε στο 17, και στη συνέχεια πήγαιναν πόντο - πόντο ως το τέλος. Στο 24-23 ο διαιτητής έδωσε διπλή μπαλιά της Νικολακοπούλου κι έτσι έγινε το 2-1.

Το παιχνίδι είχε ένταση κι έναν ιδιαίτερο αέρα, αφού στον Ακρίρα αγωνίζονται οι πρώην αγαπημένες του Απόλλωνα, Μποτσάκη και Νικολακοπούλου, οι οποίες έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην παλιά τους ομάδα και την άφησαν μία θέση πριν το τέλος της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 21-25, 25-23, 16-25)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Σπυρόπουλος Δ.): Παπαγιάννη, Κόλλια Ν., Φαλτσέτα, Κόλλια Ε., Καρνάτσου Ε., Μπακλέση / Κακαφωνή (λ), Κανελλοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Σουβαλιώτη, Παϊσίου, Καρνάτσου Α.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Ξεροβάσιλας): Πανταζοπούλου, Χάσκου, Νικολακοπούλου, Καρακύκλα, Μποτσάκη, Δεδούση / Μπούνα (λ), Παυλέα (λ), Κουκούτση, Σπηλιωτοπούλου, Κουτίβα, Κατσογιάννη.

Πηγή: volleynews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports