Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Ζαν Ντιζαρντέν πρωταγωνιστεί στον "Άνθρωπο από την Μασσαλία", από 29/1 στις Ελληνικές αίθουσες

Ο Ζαν Ντιζαρντέν πρωταγωνιστεί στον &quo...

Σε διανομή από την Odeon

Με τον Οσκαρικό «Αρτίστα» του Μισέλ Χαζαναβίσιους τον έμαθε όλος ο πλανήτης ενώ έγινε και ο πρώτος άνδρας Γάλλος ηθοποιός που τιμήθηκε με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου. Αυτό το διάστημα τον βλέπουμε και σε ένα χαριτωμένο διαφημιστικό σποτ γνωστής μάρκας μηχανήματος εσπρέσο καφέ μαζί με τον σταρ Τζορτζ Κλούνει.

Ο λόγος βέβαια για τον 42χρονο Γάλλο γόη Ζαν Ντιζαρντέν που αυτή την φορά θα τον δούμε σε μία νέα αστυνομική ταινία, το «La French» που θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα) στις 29 Ιανουαρίου 2015 από την εταιρεία Odeon.

Έκανε πολλούς εχθρούς, μα ένας ήταν ο μεγαλύτερος. Και τον κυνήγησε μέχρι τέλους.

Σε σκηνοθεσία Σεντρίκ Χιμένεθ, η πολλά υποσχόμενη ευρωπαϊκή περιπέτεια «Ο Άνθρωπος από τη Μασσαλία» είναι μια ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Η δράση τοποθετείται πίσω στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, όπου η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας, κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και βασικό προμηθευτή ηρωίνης προς τις ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Ντιζαρντέν υποδύεται τον Πιερ Μισέλ, έναν δικαστικό, o οποίος εξαπολύει ένα μανιώδες εξαετές ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρει να ξεσκεπάσει τη δράση του «French Connection», μιας καλά καλυμμένης κλίκας διακίνησης ναρκωτικών. Απέναντί του θα συναντήσει τον Τόνι Ζάμπα, έναν ισχυρό βαρόνο ναρκωτικών τον οποίο υποδύεται ο Ζιλ Λελούς.

Ο Ντιζαρντέν με τον Λελούς είχαν ξανασυνεργαστεί στην τολμηρή κωμωδία «Les Infideles» το 2012.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture