Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χίλιες αποκριάτικες στολές θα μοιράσει σε παιδιά ο Δήμος Πατρέων για το καρναβάλι

Χίλιες αποκριάτικες στολές θα μοιράσει σ...
Μαρτάτος Tάκης

Το ανήγγειλε ο νέος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου – Πατρινό Καρναβάλι, Νίκος Χρυσοβιτσάνος

Πολύ καλή όσο και πρακτική κρίνεται η κίνηση και πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής αρχής και εν προκειμένω του νέου Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Πατρινό Καρναβάλι Νίκου Χρυσοβιτσάνου να διαθέσει πάνω από 1000 αποκριάτικες στολές δωρεάν σε μαθητές σχολείων της Πάτρας για την περίοδο του καρναβαλιού, τις οποίες θα μπορούν να φορέσουν τα παιδιά είτε σε καρναβαλικές παρελάσεις είτε σε πάρτυ στο σχολείο τους και αλλού.

Ο κ. Χρυσοβιτσάνος όπως ακούσαμε να λέει σε ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού Achaia Channel, κάλεσε σε συνάντηση τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Πάτρας και στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν γύρω στους 8 συλλόγων αντίστοιχων σχολείων της περιοχής της Πάτρας.

Μπορεί η ανταπόκριση να μην ήταν μεγάλη (ίσως γιατί η κίνηση αυτή δεν είχε γνωστοποιηθεί ιδιαίτερα νωρίτερα) ωστόσο ως πρωτοβουλία μέσα μάλιστα στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης όπου πολλοί γονείς αδυνατούν να νοικιάσουν μία αποκριάτικη στολή για το παιδί τους, κρίνεται πολύ σωστή και χρήσιμη. Εκτός από στολές θα μοιραστούν και αποκριάτικα αξεσουάρ στα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture