Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Πατρινή Ισμήνη Σακελλαροπούλου έπαιξε με τον Αντώνη Καρυστινό στο φιλμ μικρού μήκους "Η Πλάνη του Μυαλού"

Η Πατρινή Ισμήνη Σακελλαροπούλου έπαιξε ...

Το φιλμ πραγματεύεται κοινωνικά θέματα που αφορούν τη σημερινή εποχή και κυρίως τους νέους

Η «Πλάνη του Μυαλού» τιτλοφορείται η μουσική ταινία μικρού μήκους της Πατρινής στην καταγωγή Ισμήνης Σακελλαροπούλου (θεατρολόγου, σκηνοθέτη) που στόχο έχει να πραγματευτεί κοινωνικά θέματα που αφορούν τη σημερινή εποχή και κυρίως τους νέους.

Με φόντο την εξουσία και το χρήμα της σημερινής εποχής έρχεται η νέα γενιά με τους προβληματισμούς και τις δικές της απόψεις και συμπεριφορές να βροντοφωνάξει για την αλλαγή.

Να ζητήσει την αποδοχή και να τονίσει τα θέματα της μοναξιάς, της απομόνωσης, των ουσιών καθώς και τι αγνές προθέσεις της για το σήμερα και το αύριο.

Παραγωγή: Ισμήνη Σακελλαροπούλου

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Νίκος Τσερέπας

Κινηματογράφιση : Δημήτρης Σιφάκης

Μουσική- Σύνθεση: Βαγγέλης Γιαλαμάς

(Fragile Studios, Μπασίστας των Going Through)

Ηχογράφιση- Επεξεργασία φωνητικών: Ευθύβουλος Θεοχάρους

Στίχοι: Έλενα Πολυβίου

Στίχοι ράπερ: Δημήτρης Κεδαρίτης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Πάρης Μωϋσέως

Script: Στυλιάνα Κακοψήτου.

Παίζουν η Ισμήνη Σακελλαροπούλου, ο Αντώνης Καρυστινός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Effect» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και ο Δημήτρης Κεδαρίτης (Kedas).

Όπως αναφέρει ανάρτηση του flashstars.gr, συμμετέχουν στην ταινία πολίτες της Πάφου και μαθητές από τα Λύκεια της Επαρχίας Πάφου και της Λεμεσού.

Η Ισμήνη Σακελλαροπούλου είναι γεννημένη στην Πάτρα το 1983. Ζει και εργάζεται στην Κύπρο ως καθηγήτρια θεατρολογίας από το 2009 εως σήμερα. Σκηνοθέτησε παραστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο όπως: «Ένα παιδί μετράει ταστρα» του Μενέλαου Λουντέμη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Γιάννη Πλούταρχο (2013), «Ευμενίδες» του Αισχύλου στα πλαίσια της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Προεδρίας (2012) στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου στη Λεμεσό κα. Τον Απρίλη ανέλαβε την παραγωγή και δημιουργία της μουσικής ταινίας «Η Πλάνη του Μυαλού» σε σκηνοθεσία Νίκου Τσερέπα (ANT1) και με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καρυστινό.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Συνδέσμου Θεατρολόγων Κύπρου ΟΕΛΜΕΚ καθώς και ειδική Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Θεατρολόγων Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης ήταν μέλος της Συντακτικής ομάδας των Αναλυτικών Προγραμμάτων για τη Θεατρική Αγωγή στο Γυμνάσιο (2012-2013) και Ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Καθηγητών Κύπρου από το 2010 έως σήμερα. Δείτε την ταινία στην διεύθυνση http://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=104862.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture