Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ευαγγελία Κορακιανίτη έρχεται με το πρώτο της βιβλίο στην Πρωτοπορία της Πάτρας

Η Ευαγγελία Κορακιανίτη έρχεται με το πρ...

Τίτλος του "Έγκλημα στην Κέρκυρα"

Το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία Πάτρας και οι Εκδόσεις Οσελότος προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ειρήνης Κορακιανίτη «Έγκλημα στην Κέρκυρα».

Η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Παρασκευή 6/2/2015 στις 8:30 το βράδυ.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Κροκίδη Σχολική Σύμβουλος - Μέλος του Συλλόγου των εν Πάτραις Κερκυραίων «Ο Άγιος Σπυρίδων».

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κορίνα Ζουπάνου-Σκρεμμύδα, Συνταξιούχος Τραπεζικός - Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Πάτραις Κερκυραίων «Ο Άγιος Σπυρίδων».

Σύμφωνα με το στόρι του βιβλίου, ένα… κυνήγι θησαυρού ξεκινά από την Κέρκυρα. Μας ταξιδεύει στη γειτονική Ιταλία και στο ζεστό Κατάρ μέσω της παγωμένης Μόσχας.

Στον Γιώργο Μαρκόπουλο, τον έμπειρο αστυνομικό, πτυχιούχο της Νομικής Αθηνών και με παρουσιαστικό καλοφτιαγμένου κινηματογραφικού αστέρα, έχει γίνει έμμονη ιδέα η σύλληψη των κακοποιών της ληστείας στην Εθνική Πινακοθήκη τον Ιανουάριο του 2012. Ο δρόμος για την εύρεση των κλεμμένων έργων είναι δαιδαλώδης. Μια ανθρωποκτονία σ’ ένα πλουσιόσπιτο στην Κέρκυρα δίνει τη δυνατότητα σε αυτόν τον έξυπνο και διορατικό άνθρωπο να διεισδύσει σ’ έναν κόσμο παρανομίας, διαπλοκής και διαφθοράς.

«Έχει το Miro!» φώναξε ο Μαρκόπουλος κτυπώντας το χέρι του στο γραφείο με τόση δύναμη που τα χαρτιά αναπήδησαν και σκορπίστηκαν κάνοντας τον Δήμα να παραπατήσει. Δεν είχε ξαναδεί τον διευθυντή τόσο θυμωμένο.

Η συγγραφέας Ειρήνη Κορακιανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου πήγε σχολείο στο Αμερικανικό Κολέγιο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης στην Ελβετία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έκανε καριέρα στον τουρισμό. Έχει δύο γιους. Το «Έγκλημα στην Κέρκυρα» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Η Πρωτοπορία στην Πάτρα, βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου 31, 2610 278727.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture